Ny favorit: Naturlig glød og perfekt foundation med Botanics!

DIY: Hængende planter – macrame.

Først og fremmest vil jeg lige reportere, at mine planter i mod alt (min) forventning stadig lever i bedste velgående! De er endda vokset! Det er lige før jeg er stolt af mig selv, jeg var så bange for de ville dø inde for den første uge (7,9,13! De kan jo selvfølgelig nå det endnu..)

 photo DSC_1099 copy.jpg

 photo DSC_1096 copy.jpg

Mange har spurgt til hvordan jeg har lavet mine ophæng til de små potter dea IKEA.
Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer det. Det eneste du skal bruge er en potte, snor (af eget valg) en saks, og ja selvfølgelig en plante!

 photo Opdateret for nylig18.jpg

 photo Opdateret for nylig19.jpg  photo Opdateret for nylig20.jpg

1. Afmål hvor langt nede du vil have din plante hængend. Plus et lille stykke ekstra længe (der forsvinder jo lidt i knuderne) Klip herefter 8 lige lange snore af.
2. Bind alle snorene sammen i én stor knude tape dem fast til bordet. Adskil dine snore i 4 sæt af 2.
3. Bind en knude i hvert sæt ca. 4 cm fra den store knude. (De skal svare til halvdelen af krukkens diameter, mål evt. efter.)
4. Adskil dine snore i nye sæt af 2, og binde ligeledes en knude i hvert sæt, ca. 3 cm fra de tidligere knuder du har bundet.
6. Gentag step.5 med nye sæt af snore.
7.  Så er nette klar. Put din plante i potten, og potten ind i din nybundne macrame, bind den med en stor knude i modsatte ende og hæng den op!

Et lille ekstra tip: Jeg fortryder jeg ikke købte kroge til at hænge dem op med, for det er bare mere praktiskhurtigt at kunne tage dem ned når planterne trænger til at blive vandet.

God fornøjelse!

– Lise Emilia

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit: Naturlig glød og perfekt foundation med Botanics!