Review: Revlon ColorStay Foundation 24hrs

Ny favorit: Naturlig glød og perfekt foundation med Botanics!

Botanics All Bright Radiance Balm, er både din hud og din foundations nye bedste ven.
Jeg har været så heldig at få tilsendt både Balmen og Botanics lækre håndcrem. Jeg er så enormt positivt overrasket over Botanics All Bright Radiance Balm. Jeg bruger den under alt min makeup, konsekvent nu.

 photo DSC_0607 copy.jpg  photo DSC_0929 copy.jpg

 

På billedet har jeg brugt Botanics All Bright Radiance Balm og L’oreal infallible stay fresh foundation 24h i farven True Beige

Du bruger den efter du har påført din dagcreme og inden din foundation, smører den ud lige som en ganske almindelig creme og lader den trænge lidt ind. Ud over at have en glødende frisk effekt på det færdige resultat af din makeup, plejer den også huden. Den måde fugtgiver og eksfoliere din hud mildt, med helt naturlige ingredienser, der får huden til at bliver finere, blødere og mere strålende. Desunde virker den også som en god primer på ansigtmakeuppen. Hvis i ikke allerede kan hører det, kan jeg slet ikke få armene ned over det her produkt!

Lige nu er det endda på tilbud på Boots, hvor du spare 50% på et produkt der i forvejen er enormt billigt. Normalpris: 62 kr tilbudspris: 31 kr. Jeg kan også varmt anbefale at prøve flere af Botanics produkterne, håndcreme er min absolutte favorit her i forår/sommer halvåret.

Er du mere til et mat look, er dette måske ikke et produkt for dig. Men hvis du lige som jeg elsker et dewy frisk look, så er det en vinder!

– Lise Emilia

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: Revlon ColorStay Foundation 24hrs