Det der med at bo på 14 kvm.

Review: Revlon ColorStay Foundation 24hrs

Jeg har været så heldig at få lov til at teste den efterhånden meget omtalte Revlon ColorStay Foundation 24 hrs, som kan købes på Billigvoks.dk den er oven i købet på tilbud til 59 kr lige nu. Nu har jeg testen den af et par gange og tænkte jeg nu ville dele en anmeldelse med jer.

 photo DSC_0759 copy.jpg

 

Lad mig starte med at sige, at jeg elsker når en foundation efterlader min hud helt “dewy” (Fugtigt), da jeg har tildens til at have meget tør hud. Det gør den her altså ikke. Så allerede der, er jeg ikke head over hells faldet for den. Når det så er sagt, så kan den her foundation så meget andet godt, som i sidste ende vejen op for, at den ikke er helt som “dewy” som jeg ville ønske mig. Det bedste ved denne foundation må siges at være farvematchet! Aldrig har jeg oplevet en foundation der er så tone i tone med min blege kulør, som denne. Det er et rigtig stort plus her hos mig.

Normalvis synes jeg min foundation er mest optimal lige når jeg har lagt den og det er sådan set underordnet hvilken en jeg har brugt. Dette er ikke tilfældet med Revlon ColourStay.
Faktisk bliver den først rigtig god (på min hud) efter en times tid. Det er som om den lige skal varme op og smelte lidt mere ind i huden. Jeg tror derfor den bliver rigtig god, når sommeren rammer os.

 photo DSC_0001-002.NEF copyx copy.jpg

Dækkeevnen er medium, men hvis man er hurtig med en fugtig makeupsvamp kan man sagtens bygge den op til en fuld dækning. Nu er det jo generelt et mediestunt i skønhedsbranchen at kalde makeup noget med 24 hours, det lyder altså fantastisk, men det holder jo helt ærlig aldrig helt. Det gør den heller ikke her. Efter en 7-8 timer, begynder jeg at kunne se store forandringer, hvilket også ville være helt ok, hvis ikke den havde det “pæne” 24 hrs plantet på sig.

Det er en god foundation til prisen, ingen tvivl om det. Dog vil jeg sige den er en anelse for tør i sit finish til min smag, hvilket helt ærligt ikke er noget nyt, det er et problem jeg ofte løber på med foundation. Har du en normal hud og måske kun en lille smule tørhed, tror jeg dog ikke det vil være et problem for dig.  Dog vil jeg sige, at den blev rigtig da jeg brugte min yndlings creme fra Botanics – All Bright Radiance Balm under, som både giver ekstra fugt og glød, som trænger igennem, så det ville blive min kombination fremadrettet. (På billedet har jeg kun en almindelig dagcreme under)

– Lise Emilia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at bo på 14 kvm.