Jeg elsker øreringe så meget at...

Det der med at bo på 14 kvm.

Det er over halvandet år siden, jeg viste jer hvordan jeg bor. En del af jer har spurgt til det både her på bloggen og på instagram, derfor tænkte jeg det var på tide at vise jer min nuværende bolig situation. Der er også sket lidt siden. I den forgangende uge, er der kommet en ny seng til, og mange af mine møbler er blevet flyttet rundt.

Det aller vigtigste for mig, i mit lille bitte hjem er at der skal være hyggeligt. Jeg kommer aldrig til at bo helt sterilt og farveløst. I går gik det virkelig op for mig, hvor mange små ting jeg har i mit hjem, som er vildt forskelligt fra hinanden.

Jeg skal lige hilse at sige, det er svært at tage billeder der kan vise et sammenhæng i rummet når nu det immervæk kun er 14 kvm. Især når man også lige skal have en fotolampe med softbox på fordi det allerede var blevet lidt halvmørkt da jeg skulle tage billederne igår.

 photo DSC_1089 copy.jpg

 photo DSC_0027-001 copy.jpg

 photo DSC_1096 copy.jpg

 photo DSC_1113 copy.jpg

 photo DSC_0005-001 copy.jpg

 photo DSC_0009-001 copy.jpg

 photo DSC_1070 copy.jpg

 photo DSC_1062 copy.jpg

 photo DSC_0031-001 copy_1.jpg

Til dem af jer der ikke ved det, så bor jeg sammen med 3 drenge på et mini kollegie i et stort toetagers rækkehus. Lad os ikke tale for meget om hvor grimme mine gardiner er, jeg har næsten lært at leve med dem. Af kommende ændringer kommer der nok et nyt spisebord til, da dette egenligt bare er et jeg har fundet i vores kælder som ingen brugte. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig et i egetræ der ikke er for stort men så det matcher mine stole.

Så fik et lille kig ind i mit lille bitte hjem.

– Lise Emilia

7 kommentarer

 • […] har i jo set hvordan jeg bor, hvis ikke kan du finde et indlæg med billeder af mit lille hjem lige HER. Som jeg nævnte i indlægget, var det eneste jeg var utilfreds med, mit spisebord og mine orange […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Her i weekenden har jeg passet lejlighed + søde dyr for en veninde. Hvilket har betydet fuldstændig afslapning for mig. Indtil i dag. Nu har jeg nemlig to afleveringer der skal laves færdig mens jeg stadig kan nyde roen og pladsen i en stor lejlighed, inde jeg vender hjem til mit lille (men stadig hyggelige) hjem i aften. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trods de små kvadratmeter, så har du da fået gjort det meget hyggeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, de der planter må jeg gøre dig kunsten efter til sommer! Min kæreste og jeg er ved at købe hus, og jeg hungrer sådan efter grønne planter. Især din version 😀

  Jeg har lige taget mod til mig i dag, og er tilbage på en helt ny blog!! Jeg klapper i mine små hænder og er helt spændt på at se hvor det bringer mig hen denne gang, med en helt ny idé. Jeg håber du lige kigger forbi søde <3

  http://www.uselesswardrobe.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Uha spændende med hus, det må du gøre! Der kommer en gudie til hvordan du laver ophængene til planterne her på bloggen på søndag, så kan du jo se hvor nemt det er! 😉 Held og lykke med den nye blog, den ser godt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bor da skide hyggeligt! <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det er jeg glad for at der er andre end mig slev der også synes 😉 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker øreringe så meget at...