Ny favorit: Yves Rocher Kajal Intense!

Dagens makeup: That liner

Åh ja, som jeg jo berettede om i min anmeldelse af Yves Rocher Kajal Intense øjenpen i fredags, er jeg ellevild med den! Hvilket dette look bærer stor preg af, amen den er bare så nem at arbejde med og det lidt mere matte look, stikker ud, da jeg normalt ender ud med en mere skinnende eyeliner når katteøjnene tegnes op.

 photo DSC_1041 copy.jpg
 photo DSC_1046 copy.jpg
 photo DSC_1056 copy.jpg

Foundation ? Revlon ColorStay Foundation Normal/Dry Skin 110
Concealer ? Rimmel wake me up concealer Ivory.
Blush ? Makeup Revolution Ultra Blush and Contour Palette-Hot Spice.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot Painterly
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Run Boy Run.
Øjenbryn ? Guerlain eyebrow pencil blonde 01
Mascara ? Dr. Irena Eris Provoke long lashes black.
Lips ?   No7 High Shine Lip Crayon Delicate Pink.

Min weekend har jeg spenderet i Odense, hvilket har været super dejligt. Nu er jeg kommet hjem igen og i torsdags fik jeg leveret min nye seng, det vil sige der snart kommer bolig indlæg her på bloggen,

I eftermiddag skal jeg dog lige se det nye afsnit Game of Thrones. Inden den sidste omrokering og oprydning bliver sat i gang. Jeg glæder mig åndssvagt meget. Skal i også se med i den nye sæson? Game of Thrones opvejer altså lidt den store mængde af Beverly jeg ser i øjeblikket (igen, igen, igen) 😉

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Julie Guldbrandt

  Åh, hvor ligger din makeup flot! Din øjeskyggefarve er virkelig fin! 🙂
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med de dramatiske wing!

  Knus ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny favorit: Yves Rocher Kajal Intense!