Parfume anbefaling: J'Aime La Perla.

Ny favorit: Yves Rocher Kajal Intense!

Som jeg har fortalt jer tidligere er jeg jo testblogger for Yves Rocher, hvilket betyder jeg en gang hver anden måned for tilsendt en pakke lækre produkter til test. I Denne omgang var det lidt blandet både med hudpleje, læbepleje og makeup. Det aller bedste i den her pakke må siges at være to ret så geniale øjenpenne som de selv kalder dem, jeg ville nok bare kalde dem eyelinere.
 photo DSC_0669 copy.jpg
 photo DSC_1033 copyx.jpg

Jeg har brugt eyelineren direkte langs vippekanten hvor efter jeg har formet det med en skrå pensel, og taget ekstra produkt på penselen for at skabe vingen og lave små rettelser. Jeg vil beskrive den som en blanding imellem en blyants eyeliner og gel eyeliner i konsistensen. Den er ret mat i sin overflade hvilket jeg ret godt kan lide, da det er sjældent at flydende eyelinere har en mat overflade.
Du kan få den i alverdens fede farver lige HER.
 photo DSC_0657 copy.jpg
Den lækre pakke jeg har modtaget denne gang indeholder kun naturlige produkter, som er skånsomme for miljøet og din krop, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Indtil nu har jeg testen bodylotionen og den er jeg gået hen og er blevet ret glad for. Den giver en god fugt, dufter lækkert men ikke er meget og så trænger den ind på et par minutter, så man hurtigt kan komme i tøjet og videre i livet. Det sjove ved at modtage pakkerne er at jeg får mulighed for at teste produkter jeg normalt aldrig ville have valgt selv, blandt andet Firming gelén skulle hjælpe på cellulitis og virke figurformende, som jeg er skeptisk overfor, den må komme på en prøve.

 

– Lise Emilia

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parfume anbefaling: J'Aime La Perla.