En kamp jeg blev stærk nok til at vinde

Top 3: Til dine bryn!

Nu er det vidst gået op for de fleste, at brynene er blev en fast del af manges daglige makeup rutiner, det er selvfølgelig ikke helt uden grund. Et velformet/plejet bryn kan give ansigtet en masse karakter. Udvalget af brynprodukter er boomet de sidste par år, og hvordan skiller man så lige fårene fra bukkene? Jeg har efterhånden været en del igennem og jeg tænkte det var på tide at vise jer, hvilke 3 produkter jeg aller bedst kan lide at bruge på mine bryn og hvad forkellen på dem er.

1. Oriflame Eyebrow Kit:
Er og bliver mit favorit produkt til mine bryn. Jeg kan rigtig godt lide at bruge en pudderform til at fylde mine bryn ud. Det giver et meget naturligt look men stadig karakter til brynet. Jeg bruger mit kit sammen med min yndlings skrå børste fra by SWEIRCZ – Find den HER og en spoolie børste (Bedre kendt som en mascara børste, du kan med fordel bruge en af dine gamle mascaraer hvis du renser børste for mascara resterne) Pris: 116 kr.
 photo DSC_0492 copyxx.jpg  photo DSC_0027-001.NEF copyx.jpg

 

2. Maybelline Brow Drama:
En mascara til dine bryn, jep det er netop det, det er. Brow drama er det nemmeste brynprodukt at påfører, du redder simpelthen bare dine bryn igennem med den. Bryn mascaraen holder brynene på plads i deres form, giver dem mere fylde og farve. Det er min go to når jeg har travlt.
Pris: 79.95 kr.
 photo browdrama_1.jpg

 

3. Makeup Revolution Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape Fair
Det skarpe og mere markeret bryn laver jeg altid med en virkelig budgetvenlig favorit fra makeup revolution. Den ene ende består af en farvegivende voks liner som holde brynene i deres form og er nem at fylde brynet ud med og den anden ende en fugtigt tusch liner som er god hvis du mangler hår nogle steder i dit bryn, da du nemt at lave små hårlignende strøg med den. Pris: 37 kr.
 photo Opdateretfornylig2-2_1.jpg  photo DSC_0892 copy.jpg

 

Min top 3 er altså i et prisleje hvor de fleste kan være med. Hvis du vil være ekstra god mod dig selv og har mod på at lege med forskellige udtryk, kan jeg varmt anbefale at erhverve sig alle 3 på samme tid.Desuden bruger jeg også tit Oriflame kittet og brow drama sammen, det er en virkelig god kombination. Tøv endelig ikke med at stille spørgmål i kommentarfeltet hvis du et i tvivl om noget både bryn og ikke brynrelateret.

 photo gkx.jpg Jeg udlover i samarbejde med Body-Lines 3 sæt hjemmevoksningskit til øjenbryn. 1 x sæt med 10 gange og 2 x sæt med 5 gange. Klik på billedet for at deltage i konkurrencen.

 

– Lise Emilia

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kamp jeg blev stærk nok til at vinde