Jeg har slået op - med Tinder

TIP: Verdens nemmeste krøller!

Der ikke skader håret og holder hele dagen.

Jeg troede ikke rigtig på det før jeg selv prøvede tricket, jeg tænkte det kunne man umuligt i mit tykke hår, men jeg blev positivt overrasket. Måden at krølle håret på hedder “headband curls”.
Det eneste du skal bruge er et elastisk hårbånd og dit yndlings stylingprodukt.

 photo Opdateret for nylig13.jpg (Krøller efter opsætning i kun 30 minutter.)

Jeg bruger et hårbånd fra H&M, hvor du kan få fire til 25 kr og Tresemmé Perfectly Undone Sea Salt Spray som er min favorit til at skabe et skødesløst look med god tekstur.

 photo Opdateret for nylig15.jpg

Sådan gør du: 
1. Du starter med at rede dit hår igennem, tilføje sprayen eller moussen.
2. Så sætter du hårbåndet på hovedet som på billede 1.
3. Så tager du en sektion hår og snurrer rundt om hårbåndet, som på billede 2. Det fortsætter du med indtil du når midten på bagsiden og så starter du på samme både i den anden side indtil alt håret er oppe som på billede 3.
4. Lad det sætte. Enten mens du sove, laver aftens mad eller mens du løser tøjkrisen. (Du kan sagtens flytte hårbåndet op fra panden og til hårgrænsen så du undgår elastikmærker ;-))
5. Tag håret ud og et voilat så er der krøller.

Du kan både lave dem i fugtigt og tørt hår. De bliver aller bedst hvis du sover natten over med opsætningen, men kan også sagtens laves evt. med en skum og en times opsætning, der bruger jeg Tresemmé Perfectly Undone mousse som holder krøllerne rigtig godt i stedet for spray.

God fornøjelse med dem!

– Lise Emilia

15 kommentarer

 • […] TIL DIG MED GLAT HÅR! Når du har føntørret håret, kan du følge denne guide til verdens nemmeste krøller. Hvis du følger den og lader det sidde i 30 minutter får du et smukt fald i håret og kan […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,

  Super indlæg og en meget brugervenlig læsestof som lige til at læse :P! Udover findes rigtig mange produkter til hvordan du for krøller osv osv. Dog fandt jeg frem til et helt nyt produkt som kaldes for ” Wonderhair 3D ” En særlig unik trends børst som laver de flotteste krøller, har selv lige bestilt en! Så frem til at afprøve den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan også lave krøllerne ved at bruge min guide til verdens nemmeste krøller den finder du lige HER. 3. Brug TONI&GUY Glamour serum drops, fordel et pump i spidserne af hele dit hår. Den plejer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] får håret til at både dufte godt og se godt ud. Se en guide til verdens nemmeste krøller lige HER. Jeg bruger også olien hver gang jeg har glattet mit hår, i spidserne for at samle dem og skabe […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Fedt tip!! Jeg sover altid med fletning i, og så gør jeg mit hår let fugtigt om morgenen så det ikke ser så “fletninge-krøller”-agtigt ud, og putter skum eller curling cream (fra matas) i. Så opnår man sådan lidt Olsen-twins agtige krøller. Men det der ligner jo vitterligt krøller som man har lavet med krøllejern. Det må prøves 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj hvor smart! Det vil jeg prøve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genialt! Hvor er det flot. Og det ser faktisk også flot ud når du har har håret op i hårbåndet 🙂

  http://saraeline.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DET vil jeg prøve! Tak for tippet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg er sikker på det bliver et hit i din fine page! 😀 Det var så lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefan

  Det er helt vildt så meget du ligner den engelske vlogger Louise Pentland – eller nok bedre kendt som Sprinkleofglittr! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Den har jeg aldrig hørt før 🙂 Jeg må indrømme at jeg ikke helt selv kan se det, ud over vores runde kinder og kæmpe store øjne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Petersen

  Det jo genialt! Tror endda jeg kan gøre det selvom mit hår lige knap rammer skuldrene 🙂
  Det må jeg prøve, måske har jeg et elastik hårbånd liggende i gemmerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Gør det, er sikker på det bliver fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det simpelthen en nem og let måde at få krøller på og det skader slet ikke håret næsten!
  – Jeg laver altid en fletning og sover med den!

  Forsat god dag/aften!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Lige præcis, jeg har også af og til flettet mit, jeg synes dog ikke det giver lige så fine krøller som med hårbåndet, men det er nok fordi mine fletninger ikke kan blive så lange, så er det pludselig kun bunden der får lidt krøl 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har slået op - med Tinder