Dagens makeup: Passion Rouge.

Jeg har slået op – med Tinder

 photo enhanced-32061-1424288133-17.jpg
Se resten af SATC Tinder profiler lige HER (Det er sjovt!)

Tirsdag aften slettede jeg min Tinder konto, nu det slut med at swipe, tid til at gøre tingene the old fashion way i stedet. Tinder har fyldt en del i mit liv det seneste år. Sidste år præcis på dette tidspunkt, mødte jeg en fyr igennem Tinder, som jeg blev utrolig glad for og så i lidt over 4 måneder. Jeg var helt sikker på vi skulle være kærester, sådan blev det ikke og når jeg tænker over det, var der nok flere grunde til det, end jeg lige kunne se i situationen. Selvom det var mig der definitivt kastede håndklædet i ringen. Siden er det blevet til 5 dates, ingen 2 dates. Så sent som i tirsdags var jeg faktisk på date. Med en rigtig sød fyr, men selvom han var sød, hyggelig at snakke med og kaffen den var god, så var kemien der bare ikke. Hvilket faktisk kendetegner en hver af de 5 dates jeg har været på siden i sommer.
Jeg er kommet til kende med, at jeg nok i virkeligheden slet ikke finder det/den jeg leder efter på Tinder og det at lede på Tinder måske slet ikke er en god idé. (For det betyder konstant at lede derved tænke på det) Så nu kridter jeg skoene og tager selvtillid med mig i den virkelige verden og fremtidige dates bliver aftalt uden for Tinder.

Så nu må i gerne løfte sløret for hvor alle se søde, pæne og spændende mænd i Århus befinder sig (De kan sgu ikke alle sammen have en kæreste! Vel?!)

Jeg tænker lige at afslutte dette indlæg med 5 fede ting ved, at være single:

1. Jeg bestemmer selv hvad jeg vil spise og jeg behøver derfor ikke hører for, at jeg ikke kan lide løg.  (Hvorfor er det så svært for mænd at acceptere?)
2. Der er ingen der har forventning om, at jeg skal være lækker, selskabelig eller underholdende efter en lang vagt på arbejdet.
3. Jeg bliver ikke vækket af en urolig sengemakker hver nat. (Tro mig, dens slags bliver man træt af i længden, eller en der taler i søvne!)
4. Jeg kan have et kæmpe overforbrug af Beverly Hills, Gilmore Girls, X Factor, Paradise Hotel (Ja, jeg skammer mig meget…) og alt mulig andet junk TV jeg nyder i fuldedrag, uden nogle spydige kommentarer!
5. Ingen ligegyldige og unyttige kommentarer om, at jeg har for meget makeup (sko, tøj, smykker..) Jeg har ikke for meget, og sådan er det bare.

Frihed er ikke alting, men når man først har vænnet sig til den, så er den altså ret lækker!

Jeg vil selvfølgelig stadig gerne hører sjove Tinder historier og date oplevelser, den slags er ALTID underholdende. Er der flere der er hoppet Tinder-vognen?

– Lise Emilia

9 kommentarer

 • Skønt indlæg!
  Jeg kender følelsen: Jeg har dog stadig min Tinder profil, men jeg må indrømme at jeg sjældent benytter mig af den. Jeg har selv den mening at man ikke finder kærligheden over nettet, som i byen eller en indkøbstur i Netto. Det er i hvert fald det jeg håber på! 🙂

  http://www.katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg har også allerede lidt abstinenser når jeg keder mig, men så er det godt jeg har bloggen, at kaste mig over 😉
   Åh ja, kærlighed ved første blik hen over køleren i Netto, hvem vil ikke ha’ det???! Jeg krydser fingre for os begge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gjorde det samme for et par uger siden. Tinder er vist bare et for overfladisk medie til den type mand, jeg er ude efter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Petersen

  Ej hvor du snyder med den overskrift, jeg var 100 på du havde holdt et forhold hemmelig for os i mega lang tid. Men ret underholdende indlæg når nu jeg skulle snydes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Juhu så virkede den efter hensigten, jeg lover jeg ikke har ført bloggen bag lyset 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Jeg er lige blevet single for en måned siden, jeg overvejer at prøve Tinder, men jeg ved ikke helt om jeg tør……..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Altså, Tinder har også været underholdende og sjovt, så jeg ville give det et forsøg hvis jeg var dig. Men måske vente til du har lagt det breakup helt bag dig (hvis du ikke allerede har det) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  YOU GO GIRL! Jeg blev træt af Tinder efter et par måneder, men når man så har haft en pause som du havde i de der 4 måneder, kan jeg godt forstå du alligevel forsatte. Men velkommen i virkeligheds klubben, det er ikke meget sjovere, men i det mindste bruger jeg min tid mere fornuftigt! 😉
  Jeg tager også i mod alle gode tips til hvor den slags mænd er 😀

  Kram Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja sig mig hvorfor er der ingen der kan pege mig i den retning? 😉 Det ville ellers være skønt hvi de bare sad og ventede på os 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Passion Rouge.