Dagens makeup: Positive vibes.

Dagens makeup: Passion Rouge.

Man skulle tro jeg havde brugt flere timer på at krølle hår, men i virkeligheden har det kun taget mig 5 minutter og en god nats søvn. Jeg glæder mig til at vise jer verdens nemmeste måde at krølle hår på, uden varme. Jeg måtte lige teste det selv først, så jeg lover at dokumentere hvordan jeg har gjort senere på ugen. Nu videre til makeuppen. Jeg har testet en ny læbestift af fra Dr.Irena Eris og jeg er vild med den, den har en mat effekt, men på trods af det så er den faktisk meget behagelig på læberne, og super nemt at påføre.

 photo DSC_0325.NEF copy copy.jpg

 photo DSC_0294.NEF copy.jpg

Foundation ? Sensai Kanebo Fluid Finish Foundation 202.
Concealer ? Rimmel wake me up concealer Ivory.
Blush ? Makeup Revolution Ultra Blush and Contour Palette-Hot Spice.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Girl Panic.
Øjenbryn ? Oriflame eyebrow kit.
Mascara ? Dr. Irena Eris Provoke long lashes black.
Lips ?   Dr. Irena Eris ProVoke Real matt lipstick passion rouge N° 603.

I aften skal jeg til personaleaften i butikken og jeg er sikker på det bliver enormt hyggeligt, sådan er det når man har fantastiske kollegaer. Indtil da står den på opgave skrivning og lidt praktiske opgaver.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Positive vibes.