Anbefaling: Rimmel London - Wake me up concealer.

Dagens makeup: Positive vibes.

Solen skinner i Århus oven på en lidt halv grå weekend, og det er dejligt! Jeg er allerede blevet mere farverig i makeuppen, det sådan noget forår gør ved mig. Jeg var så heldig at jeg i sidste uge modtog en vanvittig lækker pakke med produkter til test, jeg er allerede godt i gang og jeg kan løfte sløret for, at jeg har en del produkter jeg glæder mig til at fortælle jer om. I dag er det to produkter jeg har brugt til dette look jeg havde i lørdags. Nemlig en fantastisk længde givende mascara og et lidt sjovt men fint læbeprodukt.

 photo DSC_0229.NEF copyx.jpg

 photo DSC_0214.NEF copy.jpg

 

Foundation ? Sensai Kanebo Fluid Finish Foundation 202.
Concealer ? Rimmel wake me up concealer Ivory.
Blush ? Makeup Revolution Ultra Blush and Contour Palette-Hot Spice.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Øjenskyggeprimer ? MAC Pro Longwear Paint Pot Painterly
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Run Boy Run.
Øjenbryn ? Oriflame eyebrow kit.
Mascara ? Dr. Irena Eris Provoke long lashes black.
Lips ?   No7 High Shine Lip Crayon Delicate Pink.

Mascaraen er ProVoke Long Lashes fra mærket Dr. Irena Eris, som allerede nu er blevet en del af min top 5 mascaraer! (Dem får i snart i et indlæg.) Den giver en masse længde, adskiller vipperne vanvittig godt og så holder den, den drysser ikke, smitter ikke af, den bliver på og holde vippernes buk hele dagen. Jeg er kæmpe fan! Dernæst No7 High Shine Lip Crayon, som er designet som en blyants form, der gør det nemt at påfører den. Den minder lidt om en blanding imellem en gennemsigtig læbestift, lipgloss og læbebalsam. Den føles super let på læberne og farven holder rigtig fint, og giver en smuk shiny effekt. Jeg vil sige den skal genopfriskes når man drikker og spiser med den på, men det er også kun fair når nu den ikke er så tung i pigmenteringen. Mascaraen er i øvrigt på tilbud på Frenchpharmacy.dk lige nu.

Så det var både en mini anmeldelse og inspiration til et makeuplook i et.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Rimmel London - Wake me up concealer.