Dagens makeup: Scene of a crime

Anbefaling: Rimmel London – Wake me up concealer.

Jeg kan ikke løbe uden om, at mørke rander under øjnene også er en realitet og problematik her hos mig. Så jeg har på det seneste prøvet lidt forskellige concealere af. Jeg tænkte det var på tide at sætte min vante Duo concealer fra Nilens jord lidt på pause og tjekke konkurrenterne ud!

 photo DSC_0180 copy.jpg

Jeg var så, så heldig at få tilsendt en lækker pakke med Rimmel produkter til test, der i blandt deres wake me up concealer. Jeg har brugt den non-stop siden. Det et uden tvivl den bedste underøjne-concealer jeg har prøvet til dato! Jeg er virkelig positivt overrasket.

 photo concealer.jpg

Rimmel wake me up concealer Ivory.

Som i kan se på billederne her, gør den en kæmpe forskel.
Det eneste minus er at den ikke er så god på urenhedder, der skal den have flere lag for at sikre en fuldstændig dækning, men til under øjne er den altså perfekt! Det har jeg haft svært ved at finde i andre concealere.

Jeg bruger den i farven Ivory, som har en let gul undertone som er perfekt til min hudtone.
Den kan købes i Matas til den nette sum af 69.95 kr lige HER.

Det er altså en klar anbefaling herfra.

– Lise Emilia

2 kommentarer

  • […] 1 lille tip! Har du problemer med at din concealer ikke bliver hvor den skal eller klumper sammen i løbet af dagen? Så prøv at bruge din primer under øjet inden du taget concealer på og så skulle den gerne holde meget, meget bedre. Du kan læse mere om min favorit concealer til under-øje området lige HER. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har selv prøvet den for nogle år siden – den er virkelig god :’))

    Knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Scene of a crime