Hvis jeg tør tale om det, tør du så også?

Det bedste sted at starte – Creme blush!

Et af mine absolut yndlings produkter for tiden er min cream blush palette fra Makeup Revolution. Jeg har været ret afskrækket når det kommet til creme blush, mest af alt fordi jeg har haft svært ved at forstå det praktiske i det, efter at have prøvet lidt forskelligt som jeg synes var utrolig svært at blende ud og få et naturligt look med. Den skræk har Makeup Revolution fuldstændig fjernet, for selvom de forskellige creme blush i paletten er enormt pigmenteret, så er de også enormt nemme at arbejde med.

 photo DSC_0004-001 copy.jpg

Makeup Revolution Blush Palette All About Cream. – 60.56 kr.

Til at påfører blushes bruger jeg en stippling børste, fra dette sæt af billige makeup børster.
Får jeg alligevel påført lidt mere end ønsket bruger jeg den børste eller beauty blender jeg har brug til at påføre min foundation til at jævne det ud med, eller en helt ren blød børste til at blende lidt ekstra.

 

Så skal du prøve kræfter med creme blush, så er det her et fantastisk sted at starte!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg tør tale om det, tør du så også?