REVIEW: W7 Absolut lashes

Dansk beauty brand – bySWIERCZ

Jeg har mange gode grunde til, at du bør stifte bekendtskab med det danske beauty brand bySWIERCZ, jeg har sådan glædet mig til, at fortælle jer om det, produkterne og vise dem frem her på bloggen.

Nogle af jer har måske allerede set nogle af dem i mine Februar Favoritter, dem af jer der ikke har der, kan se videoen lige HER.

 photo DSC_0088 copy.jpg

 photo DSC_0126 copy.jpg

 bySWIERCZ lægger stor vægt på, funktionalitet, design og kvalitet. Makeup produkter skal ikke være noget man gemmer væk i en rodet makeup pung, men noget man har lyst til at vise frem, det skal være hurtigt og anvendeligt at bruge, sidst men ikke mindst skal kvaliteten være i top.  Jeg må ærligt indrømme, at det er altså punkter de lever fuldstændig op til. Især læbestiften som jeg vil betegne som den perfekte røde hverdagslæbestift har vundet en plads i mit hjerte!
Jeg glæder mig virkelig til at de udvikler deres kollektion, og har også besluttet mig for, at jeg må have nogle flere af deres læbestifter.

Deres makeup børster er nogle af de allerbedste jeg har prøvet på det danske marked, virkelig lækker kvalitet, så bløde og fine hår, men stadig med en god modstandskraft. Især deres Blending børste er jeg yderst imponeret over, helt klart den bedste i min samling.
– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REVIEW: W7 Absolut lashes