5 ønsker i marts:

Danmarks fineste natur.

Nogle af mine aller stærkeste minder med den danske natur på sit aller smukkeste har jeg uden tvivl haft igennem mine år i FDF (Spejder). Jeg meldte mig ind som 7 årig i den lokale kreds og FDF har været noget af det der har gjord mig til den jeg er idag. Selvom jeg ikke er troende kristen så har det været både dannende og nyttigt at have været aktiv i FDF i de 10 år jeg var det. Hvis nogle spurgte mig hvor min yndlings natur område var, så ville jeg uden den mindste tøven i stemmen sige “Sletten”. Sletten er et fantastisk område FDF ejer i søhøjlandet når Skanderborg og Silkeborg. For mange af jer vil der nok ringe en klokke hvis jeg nævner det tætteste Danmark kommer på et bjerg, nemlig intet mindre end Himmelbjerget. Der har jeg udfordret mig selv, blevet udfordret, gået langt, lavet mad over blå og sættet tæt tømmeret med mega skønne mennesker på aller bedste efterskole stil til fælles spisning. Jeg har kysset på mine ungdoms kærester, flettet fingre og grædt lidt ud hos mine veninder når det ikke helt gik. Jeg har så mange følelser forbundet til det steg/ område. Men selv hvis du aldrig har sat dine ben der så  oplev søhøjlandet for det er noget af det skønneste lille Danmark har at byde på, hvert fald i følge mig.

Jeg tror jeg vil tage op og besøge stedet når der er den kæmpe landslejr næste sommer, det ville være en skam ikke at se stedet når der emmer af liv fra 1000 glade mennesker, når nu jeg trods alt bor så tæt på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ønsker i marts: