Dagens makeup: The perfect everyday red.

FEBRUAR OUTFIT.

Februar er slut, og nu har foråret altså bare at komme! For det har jeg virkelig ventet på. Selvom jeg elsker min røde jakke, vil jeg alligevel glæde mig til, at hoppe over i noget lidt lettere.

Lige nu har jeg åndssvagt mange tømmermænd, så jeg forsøger at holde mig kort og til emnet.
Nemlig månedens outfit!

 photo DSC_0035-001 copy.jpg

 photo DSC_0099-001 copy.jpg

 photo DSC_0058-001 copyx.jpg

 photo DSC_0101-001 copy.jpg

 

Jakke – MONKI // Tørklæde – H&M // Kjole – byCRM // Sko – Vagabond

Jeg har været enormt glad for min røde jakke, som jeg viste jer i Januar outfittet.
Kjolen er fra byCRM hvor jeg arbejder, det er næsten ikke til at se på billederne men der er knapper hele vejen ned på midten. Det betyder at kjolen også kan bruges åben som en lang cardigan, det er altså fedt med sådan en 2 i 1 kjole. Skoene er ret nye jeg fik dem med 70% rabat i Havanna Shoes i Århus, som havde et helt vanvittigt udsalg! Jeg elsker Vagabond i deres kvalitet og design! Derfor var jeg ikke et eneste sekund i tvivl om at jeg bare måtte eje de her støvler. I virkeligheden burde jeg jo nok have haft min hat på også, den har jeg nemlig brugt rigtig meget i februar også, men den fik i jo også lov til at se sidst.

Jeg håber i har haft en lækker weekend, nu vil jeg slutte min af med noget junk food og selvfølgelig House of Cards!

– Lise Emilia

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: The perfect everyday red.