En hårkur til dine øjenvipper.

Garnier Micellar Cleansing Water

I slut december, blev jeg overrasket da jeg så Garnier Micellar Cleansing Water i Føtex. Efter jeg havde ledt efter den alle steder i Berlin, var den endelig officielt kommet til Danmark! Jeg har brugt den lige siden. Jeg har netop købt flaske nr.2. Så nu tænkte jeg der var på tide at give en anbefaling videre!

 photo garnier.jpg

Jeg har en forholdvis følsom hud når det kommer til hudpleje, og jeg har i mere end et år brugt NUXE Eau Démaquillante Micellaire aux 3 Roses som også er helt igennem fantastik (men noget dyrer  mængdemæssigt) med mange af de samme principper som i Garnier Micellar Cleansing Water, og i den helt store “kendis” i Micellar Cleansing Water regi fra Bioderma. Prisen på Garnier Micellar Cleansing Water er noget jeg helt klart kan forstår, til 70 kr, får du altså en virkelig god makeup fjerner, både til øjen og ansigtsmakeup! Ikke nok med det, også en fantastisk rens der ikke dræner og udtørrer huden. Den er enormt nem at bruge, den skal nemlig ikke vaskes af huden når du har renset den. Desuden er den parfume fri og hvem kan ikke lide det?

Det er uden tvivl den bedste rensevand (som det jo hedder på dansk) til prisen. Den har holdt mig i 2 måneder (Der er stadig nok tilbage til en uge eller to). Så har du brug for en rens/makeupfjerner der er skånsom mod huden og gør sit job godt, så er det her altså en sikker vinder!

Du kan købe Garnier Micellar Cleansing Water i Matas og Føtex.

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • Den har nu også været i Matas i et godt stykke tid nu, i hvert fald siden september eller oktober måned, og er ofte på tilbud til 40kr (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det åbenbaret bare gået min næse forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja. Nu er tippet i hvert fald givet videre. Det er jo et super lækkert produkt til de penge!(:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hårkur til dine øjenvipper.