Photoshoot - Marselisborg Slot.

En hårkur til dine øjenvipper.

Øjenvipper skal helst være lange, fine, næsten som en vifte af små fjer. Desværre er det ikke realiteten for støstedelen af kvinder. Vi vil alle sammen have lange smukke stærke vipper, men det kræver lidt ekstra arbejde for de fleste.

Jeg får ofte kommentarer på hvordan jeg har fået så lange vipper.
Sandheden er, at jeg altid har haft dem. Dermed ikke sagt, at jeg ikke passer på dem, for det gør jeg bestemt.

Den sidste måneds tid, har jeg brugt HerÔme eye care lash perfection vippebalsam.
Som kan købes i Magasin til. 89.95 kr. Det er som en hårkur til dine vipper.
Jeg kan allerede mærke en forskel på mine vipper, de bliver blødere, finere og mere medgørlige.

 photo herome.jpg

Det tager ikke engang et minut, at påfører balsammen. Så det jeg prøver at sige er hvorfor så overhoevdet lade være?

 photo lash.jpg

 
Noget jeg ikke kan lade være med at påpege, er hvor vigtigt det er, at du fjerne din makeup, hver aften inden du går i seng, uanset hvor træt du er. Hav evt. en rensevand både ved din seng og på dit badeværelse, så er det sværer at overtale sig selv til at lade være.
Spar på den vandfaste mascara! De er bare svære at få af, slider mere på dine vipper og det er ikke hver dag, der er behov for en vandfast.

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot - Marselisborg Slot.