It's all about hats!

Dagens Makeup – I’m not your valentine.

Lad mig lige starte med at pointere, at jeg hele dagen i dag, har tænkt mig at lave sjov med valentinsdag, som jeg skal holde med min dejlige veninde Line når jeg får fri fra arbejde i eftermiddag. I kan blandt andet se frem til sjov og ballade i en video med Line engang i aften.

Så jeg har altså taget rød kjole på og selvfølgelig givet makeuppen lidt ekstra kærlighed.

 photo DSC_0009 copy.jpg

 photo DSC_0011x.jpg

Foundation ? Rimmel Lasting Finish Nude Foundation Ivory
Concealer ? Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ? Artdeco blush 09.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Highlighter ? W7 The honey queen Honeycomb blusher.
Øjenskygge
? MAC Pro Longwear Paint Pot Painterly
? MUA Matte Pallette 
Øjenbryn ? Oriflame eyebrow kit.
Mascara ? Makeup Revolution Viper Mascara.
Eyeliner ?  L’Oréal Super Liner Brown.
Lips ?  Rimmel Lasting finish by Kate 107

Jeg er blevet ret vild med min brune eyeliner fra L’Oréal, det giver lidt samme dramatiske effekt som en sort, men tillader at vipperne også får fokus på samme tid, hvilket for mig, er en ret fin kombination. Desuden er L’Oréal Super Liner virkelig nem at påfører direkte fra beholderen, som altid er et klart plus!

Hvad skal i lave på kærlighedens dag, altså ud over at være ved at kaste op over lykkelige par? 😉 (Hvis du er i et lykkeligt parforhold, så håber jeg du kan leve med, at jeg er lidt træt af jer, det er altså ikke noget personlig!)

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's all about hats!