Super nem retning af bryn!

Dagens makeup – Soft n’ glittery

Jeg skulle have holdt ferie både fra studie og arbejde indtil på fredag, men med sygdom og skift med ny medarbejder, blev det til arbejde i stedet for. I dag har jeg en dag næsten for mig selv, hvor der skal blogges direkte fra sengen, filmes lidt videoer og svares på mail, måske skrives nogle flere! I aften skal jeg til bloggerevent hos Vila, de åbner nemlig deres nyrenoverede butik i morgen, Jeg skal følges med Simone, og det bliver med garanti helt vildt hyggeligt især at se de andre søde bloggere her fra Århus.

Denne makeup er nedtonet uden at være kedelig. Jeg har holdt hele looket blødt, men ikke sparet på glitter og shine. I morgen tidlig (torsdag) udgiver jeg en video guide, hvor i kan se hvordan jeg har lavet looket – det er ikke svært så du kan rolig se med!

 photo DSC_0014 2 copy.jpg

 photo DSC_0034 3 copy.jpg

 photo DSC_0021 3 copy.jpg

Foundation ? Infallible stay fresh foundation 24H ? True Beige.
Concealer ? Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ? Makeup Revolution Blush Palette All About Cream.
Pudder ? Rimmel Stay matte 001 transparent.
Highlighter ? W7 The honey queen Honeycomb blusher.
Øjenskygge
? MAC Pro Longwear Paint Pot Painterly
Makeup Revolution Salvation Palette Girl Panic
Øjenbryn ? Makeup Academy Brow Define ? Fair
Mascara ? L?Oréal Mega Volume Miss Manga Black.
Lipgloss ?  Makeup Academy: Lipgloss tube ? Eye to Eye.

Jeg tænkte var på tide, at skabe et look til dem af jer, der ikke er så vild med farve på læberne, men stadig gerne vil se festlige ud. Jeg håber dette look, rammer lige dér!

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • Joanna

  EJ! Den blush er da så pæn til dig, måske skulle jeg kæbe sådan en palette! Synes du de holder godt? har aldrig prøvet en cream blush så er mega nysgerrig og lidt bange for dem haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Madsen

  Jeg kan nu godtl ide når du laver makeup med farve på løberne, men det er også sjovt at se noget lidt andet fra din side. Det er nogle virkelig smukke farver, må da vidst snart se at prøve nogle af de produkter fra makeup revolution, du burde altså blive sælger for det brand så meget du bruger det 😀

  Dejligt du opdatere på facebook, det er der jeg ser dine indlæg hver gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Du kan nu se hvordan jeg har lavet makeup looket fra dagens makeup Soft n’ glittery. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super nem retning af bryn!