Dagens makeup - Berry in the snow

Hårstyling video – 2 step beach waves!

Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele den her video med jer, det er min første hårstylings video, og så er jeg selv helt høj over hvor nemt og fint et resultat jeg fik med kun 2 steps!

Så er du til bølget lidt beachy hår, så har jeg det bedste produkt til dig nemlig Revlon Style Masters Fanaticurls (Man skulle tro jeg var sælger for Revlon!) Jeg mener det helt alvorligt, det er uden tvivl det bedste krølleforstærkende produkt jeg nogensinde har prøvet. Jeg er virkelig glad for, at jeg fik muligheden for at teste det.

Hør og se meget mere i videoen (Husk at se den i HD!)

 photo harstart1.jpg

 photo 2stepforside.jpg

LINK – Revlon Style Masters Fanaticurls .

Jeg håber i kan lide videoen, lad mig endelig hører hvad i siger til den, i kommentarfeltet.
NB: Har du ikke en difuser til din hårtørrer, kan du skrue lidt ned for varmen, og bruge dine fingre til at kramme håret op i mens. Føntørrer du slet ikke dit hår, kan du sagtens lade det lufttørrer, men jeg vil forbeholde mig rettet til at sige, man får mest ud af produktet ved at føntørre det.

En ting er helt sikkert, i kommer til at se mig med dette look, all the freaking time!

– Lise Emilia

Indlægget er lavet i samarbejde med billigvoks.dk, men er udelukket mine egne meninger og holdninger.

2 kommentarer

 • signe

  Du har simpelthen sådan en lækker naturlig hårfarve! Lov mig du aldrig farver dit hår igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak søde! Jeg har lovet mig selv det samme 🙂 Jeg farver aldrig permanent igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Berry in the snow