Feel Unique - International beauty webshop! (Med rabatkode!)

JANUAR OUTFIT – Nyt koncept på bloggen!

Hvis vi lige glemmer at vi allerede er godt inde i den første uge af februar, så holder min idé om et outfit om måneden, fuldstædig. Jeg lover at være mere præcis med datoerne i fremtiden.

I sommers stoppede jeg med, at poste outfit indlæg til jer, her på bloggen.
Bloggen havde i et års tid, taget drejning mod Beauty Blog kategorien, og jeg valgte
at holde mit fokus der. Det er jeg utrolig glad for nu hvor bloggen er næsten rendyrket skønhed og makeup. Det betyder jo ikke, at min intresse for mode er forsvundet ud af det blå, eller at jeg ikke stadig elsker at klæde mig på og style mine outfits. Min store interesse for mode, får jeg udlevet, når jeg er på arbejde i butikken, hvor jeg kan få lov til at rådgive vores kunder, komme med idéer, style dem og arbejde med vores design. Derfor er det en perfekt balance for mig, at bloggen er tung på beautyfronten og mit arbejde på mode.

 photo DSC_0036 copy.jpg

Jakke – MONKI // Bluse – Gina Tricot // Nederdel – byCRM // Støvler – byCRM // Hat – H&M

Dog kan jeg godt mærke, jeg savner at kunne vise jer lidt af det tøj jeg går i, især kjoler fra butikken, og gode budget køb. Derfor vil jeg gerne vise jer et outfit, hver måned, så i kan se hvad jeg går mest i, og hvilke items jeg har været gladest for, i den forgangende måned. I dette tilfælde er det hovedsagligt nye køb lige på falderebet af Januar.

Jeg håber i kommer til at kunne lide konceptet!

 photo DSC_0024-001 copy.jpg

 photo DSC_0025-001 copy.jpg

Jakke – MONKI // Bluse – Gina Tricot // Nederdel – byCRM //Støvler – byCRM // Hat – H&M

Nu til det, det i virkeligheden handler om – outfittet! Jeg har købt mig denne smukke røde oversize jakke i weekenden, på udsalg i MONKI, og jeg har sjældent været så glad for et køb! Rød er min yndlingsfarve, og jeg vidste med det samme, at jeg måtte eje den. Jeg var bestemt ikke den eneste der var begejstret for den lækre røde sag, den høstede nemlig en helt del komplimenter fra komplet fremmede i løbet af min lørdag med Simone. Da den først var kommet på, kunne jeg jo godt mærke, at den manglede en hat (/jeg manglede en hat) så da jeg så hatten i H&M, var det et match made in heaven, og den er jeg næsten lige så glad for, som jakken!

Jeg har altså startet 2015 ud med, at prøve lidt nyt, når det kommer til tilføjelserne i min garderobe.

– Lise Emilia

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feel Unique - International beauty webshop! (Med rabatkode!)