Dagens Makeup - Heaven & Earth

Feel Unique – International beauty webshop! (Med rabatkode!)

Af og til, kan det irritere mig en anelse, når jeg ikke kan få fingrene i et nyt produkt i Danmark, og ender mig at skulle betale porto i dyre domme, hvis jeg er så heldig at finde en webshop der sender til Danmark. Men det har jeg delvist fundet en løsning på. Webshoppen Feel Unique sender nemlig til Danmark, der er fri fragt og et godt udvalg af nogle internationale produkter man ikke kan få her hjemme.

Der er en masse lækre produkter på udsalg, samt 10% yderligere på de nedsatte varer med
rabat koden: SALEONSALE10

 photo liseblog_zpsa4edd186.jpg

Jeg har betalt 207 kr med de 10% ekstra rabat, hvilket jo på ingen måde er til at klage over.
Så det var lige et lille tip fra min side – ENJOY!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup - Heaven & Earth