Dagens Makeup - The easy way.

Dagens Makeup – Heaven & Earth

Heaven & Earth var den første øjenskyggepalette jeg købte, det blev jo altså bestemt ikke den sidste. Den har ligget lidt gemt væk under alle de nytilkommet, men til morges kom jeg i tanke om den, og så blev det til et brunt lidt smokey eye i dag.
 photo DSC_0012 copy.jpg  photo DSC_0016 copy.jpg

Foundation ? Infallible stay fresh foundation 24H ? True Beige.
Concealer ? Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ? Makeup Revolution Blush Palette All About Cream.
Pudder ? GOSH Pressed Powder Transperant 09
Øjenskygge ? MUA Heaven And Earth Palette
Øjenbryn ? Makeup Academy Brow Define ? Fair
Mascara ? Makeup Revolution Viper Mascara.
Lipgloss ? L?oréal Glam Shine Diamant 164 Ruby Carat

I aften når jeg får fri fra butikken, skal jeg ud og spise indisk, hvilket jeg glæder mig enormt meget til. Det er mere end et år siden, at jeg har fået indisk, jeg har simpelthen ikke vidst hvor jeg skulle gå hen i Århus. I aften bliver det Pearl India, som jeg har set har gode reviews!

Ergo skal jeg ikke lave andet min fredag aften, end at spise. (Det er lige til at overkomme)
I morgen skal jeg rigtig tøsehygge efter arbejde, som jeg også nævnte for jer i går.
Jeg håber i nyder weekenden, der så småt er ved at gå igang for de fleste!

– Lise Emilia

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup - The easy way.