5 ønsker i februar:

Om at være planteforskrækket.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde en plante, virkelig ikke. Jeg har aldrig haft en der i sidste ende fik lov til, at overleve. Jeg har virkelig ikke grønne fingre. Jeg køber en buket blomster til mig selv et par gange om året og kan lige til nøds plukke et par grene med hjem fra en gå tur. Men længere strækker jeg mig ikke…. Endnu…
For der er plante boom i blogland, og så er det helt ærligt lidt svært ikke at blive påvirket, til at synes det kunne være en skide god idé med lidt grønt i vinduskarmen. Jeg kan jo ikke køre igennem mit bloglovin feed uden at støde på de små grønne sataner.  Jeg har bare ikke helt fundet ud af, om jeg er klar til endnu et plante-nederlag.

Desunden har jeg intet mindre end 16 lysestager placeret til pynt hist og her på mine 14 kvm, så hvor fanden skulle de planter egenligt stå?

 photo 7be645602e238cf2fae873af9a074026.jpg
Skulle jeg give en lille grøn plante en chance? Det ser jo ret pænt ud. Hvem ved, den kunne jo risikere at overleve! Måske skulle jeg tage på krukkejagt i nogle genbruger i næste uge, så har jeg også en god undskyldning for, at besøge dem (igen, igen, igen..)

Hvis jeg som 23 årig ikke er klar til at binde mig til en plante, hvordan i al verden skal jeg så nogensinde blive klar til at få børn?

Er der andre derude, der er lige så plateforskrækket som mig?

– Lise Emilia

 

4 kommentarer

 • […] så er et hjørne af det blevet pimpet godt og grundigt op. Måske læste i min indlæg Om at være planteforskrækket. Hele blogland sværmer i den ene pæne plante efter den anden, og det har vundet mig fuldstændig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er normalt også virkelig dårlig til planer, men køb en kaktus! Den skal kun vandes ca. 1 gang om måneden! 🙂

  HOPELESSWANDERER

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 14 kvm!? Er du på kollegieværelse, eller findes der virkelig lejligheder så små?

  gh0stparties.com har længe smidt omkring sig med inspirerende billeder med små planter – specielt kaktusser. Hendes inspiration er dog, at næsten alle hendes planter hænger! Det er super fint og giver lidt fri plads på de forskellige flader, så det kunne måske være sådan noget, du skulle prøve?

  Katrine Bjarnhof
  http://sincerely-k.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det findes med garanti, men mit et et værelse 😉
   Tak for tippet, ja jeg havde overvejet om det skulle være noget hængende, for jeg har nogle rør det godt
   kunne benyttes til det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ønsker i februar: