Makeup Tutorial - Light & Bright (På dansk)

5 ønsker i februar:

Jeg har efterhånden rigtig meget makeup, og der kommer som regel nyt til hver måned. I sidste uge læste jeg et indlæg hos Rikke, med hendes januar ønsker på beautyfronten. Jeg var ret vild med idéen, både for at fortælle om produkter, men på samme tid også for bedre selv at kunne administrere mine køb.

3 af mine ønsker til den kommende måned, er gengangere, altså produkter jeg allerede bruger, men er løbet tør for, eller tæt på. 2 er produkter jeg endnu ikke har prøvet, men hørt ufattelig godt om og bare må prøve.
 photo Desktop1.jpg

1. L:A Bruket Ansigtsolie/Serum
Jeg har brugt den her olie siden oktober, kun kort afbrudt af Kiehl’s midnight serum som jo skabte en del problemer for mig. Så jeg vendte hurtigt tilbage til L:A Bruket, som virkelig gør det godt for min hud. I kan læse mere om min oplevelse med L:A Bruket Ansigtsolie/Serum lige HER.
2. Maybelline CS Color Elixir 710 Rose Redefined
Har jeg hørt virkelig positivt om, både pigmentering, farver, og designet, skulle eftersigende være helt i top.
3. byLYKKE Creme
Kunne jeg slet ikke leve uden den her creme. Jeg har brugt den i halvandet år, og den giver min hud en masse fugt, tilstopper den ikke og er drøj i brug. Du kan læse mere om den lige HER.
4. Bobby Brown Moisture Rich Foundation SPF 15
Jeg er på udkig efter en ny foundation, og denne her skulle eftersigende være rigtig god til tør hud.
5. Nuxe Rêve de miel  Face cleansing and makeup removing gel (som jeg bruger til håret, det kan du læse om lige HER)

 

 Har du nogle ønsker på beautyfronten i den kommende måned? 

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Tutorial - Light & Bright (På dansk)