Kiehl's vidunder serum gav mig slem acne.

Makeup Tutorial – Light & Bright (På dansk)

Så er der endelig en video til jer igen. Jeg har besluttet mig for at alle mine fremtidige videoer bliver på dansk, det virkelig langt mere naturligt og eftersom 98% af jer læsere herinde på bloggen er danske giver det jo også ret god mening.

Dette er en guide til et lyst men stadig farverigt look, der forhåbenligt får foråret til at nærme os lidt hurtigere!

 photo lightbrightcover.jpg


HUSK AT SE DEN I HD

Produktliste:
Foundation:L?Oréal Infallible 24H Foundation
Concealer: Nilens Jord Duo Concealer
Pudder: GOSH Pressed Powder 09 Transperant
Blush: Makeup Revolution Blush Palette All About Cream.
Bryn: Makeup Academy Brow Define ? Fair
Øjenskygge: Makeup Revolution Salvation Run Boy Run
Mascara: L?Oréal Mega Volume Miss Manga Black
Læbestift: L?Oréal Color Riche 288 intense fuchsia

eBay makeup brushes – LINK

Jeg håber i vil se videoen, og krydser fingre for, at i kan bruge den til noget.
Har du en youtube bruger, vil jeg blive enormt glad hvis du vil like min video og
måske endda følge min kanal.

Hvad kunne i godt tænke jer at se/hører om i en video? Er der noget makeup i har svært ved at bruge, og godt kunne tænke jer nogle tips til? Eller generelt bare nogle sjove idéer, så skriv dem endelig en kommentar til mig! (Jeg forventer også at lave ikke beauty relaterede videoer.)

Nu skal jeg på arbejde, efterfulgt af en kaffedate (bare rolig, det er selvfølgelig med en veninde).

God lørdag til jer!

– Lise Emilia

1 kommentar

 • Simone

  Sikke en fin video, virkelig fedt at du har lavet den på dansk har også set de andre du har lavet, men jeg er ikke så god til engelsk, så for mig får jeg meget mere ud af den her. Jeg synes du er så god til at lægge øjenskygge, og det har jeg virkelig svært ved, måske du vil lave en video hvor du kun fortæller nogle tips til hvordan du gør det. Så ville jeg blive helt vildt glad 😀
  Det er fedt at se dig på video, så føler man at man kender dig lidt bedre, så måske nogle personlige videoer hvor du fortæller lidt om dig selv, måske noget om din hverdag eller ting som vi ikke ved.

  God weekend
  Kram Simone 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiehl's vidunder serum gav mig slem acne.