Dagens makeup - No panic.

Det er søndag

Det er det i den grad. Jeg har fået plejet mine tømmermænd efter en vild af i DSU i går, sammen med min veninde Line. I går traf jeg et valg om, at jeg vil købe lidt materiel glæde til mig selv, hver måned i år, og ikke i form af ny makeup eller tøj, men noget som jeg kan have resten af mit liv, som kan inspirere mig, provokere mig og få mig til at føle mig lidt mindre sær.
En digtsamiling, hver måned, hele året.

 photo 10838372_1396155940685675_2139464159_n.jpg

Den første tilføjelse blev Caspar Eric – 7/11, som jeg læste en anmeldelse af i går.
Indtil videre har det været en fryd at læse i den, perfekt at have med i tasken,
når iPhonen lige skal have en velfortjent pause.

Så i beholder endelig bare krimierne for jer selv, men må meget gerne give lyd,
hvis i kender en digtsamling som er must have for en poesielsker som jeg.

God søndag!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - No panic.