Dagens makeup - Where's the fire

Flydende blush fra Makeup Revolution.

Denne blush er flydende, og jeg må indrømme jeg var en anelse i tvivl om, hvorvidt det ville være et hit her hos mig. Jeg har nemlig tidligere prøvet kræfter med en fra E.l.f som bestemt ikke var et hit, da jeg synes den var enormt svær at blende ud og tørrede for hurtigt. Denne her, fik jeg med som en gave fra Makeup Revolution, kvit og frit sammen med min seneste bestilling, og så er det jo lige pludselig mindre farligt.

 photo DSC_0101-001copy.jpg  photo DSC_0106-001copy.jpg


Makeup Revolution Vivid Blush Laquer Heat.

Jeg er helt vild med farver, der passer perfekt til efterår og vinter. Jeg blev meget positivt overrasket, for til trods for, at den har en super høj pigmentering er den virkelig nem at blende, første gang påførte jeg den simpelthen bare med mine fingre, næste gang vil jeg forsøge mig med en svamp eller stippeling børste, jeg tror det gør det endnu lettere.

Den kan varmt anbefales, måske kræver det bare lidt tilvænning, hvis man normalt holder sig til pudder blushes.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Where's the fire