Vejen til et naturligt optegnet bryn.

Dagens makeup – Where’s the fire

Jeg skal lige love for at makeup penslerne bliver svunget i dag! Det er nemlig min aller sidste dag uden hverken skole og arbejde, og jeg bruger derfor hele min dag på bloggen og at tager billeder til den selv samme. Jeg har lovet mig selv, at tænke lidt mere ud af boksen, når det kommer til makeup, for at skabe nogle looks til jer, der kan inspirer jer til, at gøre det samme.
I første omgang blev den en gylden rød/rosa øjenskygge fra en af mine nye øjenskygge paletter fra Makeup Revolution der fik en tur. Jeg håber i kan lide looket.

 photo DSC_0111NEFcopy.jpg

 photo DSC_0105copy.jpg

 photo DSC_0125NEFcopy.jpg
Foundation ? Infallible stay fresh foundation 24H ? True Beige.
Concealer ? Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ? Makeup Revolution Blush Palette All About Cream.
Pudder ? MAC select sheer pressed powder nv25.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Run Boy Run.
* Hele låget samt globe linje – Break out from society. 
* Yderste V – Sun will be guiding you. 
* Highlighter –  Dying to stop you.
Eyeliner ? L?Oréal Super Liner Perfect Slim Black
Øjenbryn ? Makeup Revolution Brow Dual Ultra Brow Arch & Shape Fair.
Mascara ? Makeup Revolution Viper Mascara.
Lips ?  Makeup Academy Intense Glosses-Kiss And Make Up.

Nu går jeg i gang med dagens andet look, som i få i løbet af weekend. I aften skal jeg til mit sidste møde som bestyrelses medlem i DSU Århus, på lørdag har vi nemlig generalforsamling, hvor jeg vælger at gå af min post, i ren og skær mangel på tid. Sådan må man vælge af og til, det har været et fedt år, og det er et fællesskab jeg ikke vil være foruden.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til et naturligt optegnet bryn.