Mine 10 største håb for 2014 - Tjekliste

Ny favorit: Yves Rocher – Aubergine

Jeg er så heldig, at jeg er blevet udvalgt til at være testblogger for Yves Rocher. Jeg vil derfor hver anden måned få tilsendt en pakke fra Yves Rocher med produkter jeg kan teste og formidle min mening videre om. Ikke en helt dårlig deal for en beautyaddict som mig!

 photo DSC_0696copyx.jpg

Jeg modtog min første pakke mellem jul og nytår, og har allerede fået en ny favorit neglelak, som i kan læse om i indlægget her.

Jeg elsker alle mørke bærfarver, især når det kommer til neglelak. Jeg var allerede plask forelsket i farven, inden den overhovedet kom på neglene.
 photo DSC_0799copyxxx.jpg

 photo DSC_0656NEFcopy.jpg

Jeg var meget positivt overrasket over kvaliteten på lakken, det er lige før den topper mine favorit mærker OPI og China Glaze. Penslen har en god brede der gør det nemt at påfører lakken selv med venstre hånd. Lakken er meget pigmenteret og kræver kun en lag. Jeg tilføjede et ekstra lag, for at se hvor godt den tørre, også her blev jeg positivt overrasket. Alt i alt, er jeg virkelig vild med lakken og vil klart anbefale den!

Lakken kan købes på Yves Rocher’s webshop lige HER til den nette sum af 65 kr!

Jeg har også fået testet håndcremen af, som dufter som brombær smager! YUM! Jeg synes ofte håndcremer bliver meget urte-agtige i duften, hvilket jeg som regel overlever fordi de på samme tid er enormt nærende og fugtgivende. Denne her er dog så let og frisk i duften at den bliver fastinventar i min hverdags taske, for den trænger nemlig også super hurtigt ind, hvilket er et klart plus når man er på farten.

Jeg glæder mig til, at fortælle jer mere om produkterne fra pakken, og flere produkter fra Yves Rocher i fremtiden.

– Lise Emilia

Produkterne er sponsoreret, men udelukket mine egen personlige holdninger til dem, der bliver skrevet her på bloggen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 største håb for 2014 - Tjekliste