Dagens makeup - HAPPY NEW YEAR!

Makeup børster – på budgettet v.2

Som en selverkendende “beautyholic”  får jeg aldrig makeup pensler/børster nok, men med den efterhånden halvstore “samling” nægter jeg på samme tid, at kaste enormt mange penge efter dem. Min erfaring siger mig, at der er masser af den slags guld på eBay, og det er som regel chancen værd, når de nu engang er så billige som de er.

Derfor klikkede jeg for halvanden måneds tid siden, et sæt blending børster både til øjen og ansigtsmakeup hjem, og heldigvis havnede de i min postkasse lige op til jul. Nu har jeg testet dem, og er derfor klar til, at kaste en anbefaling efter dem!

 photo DSC_0268copy.jpg

 photo DSC_0279copy.jpg

 photo DSC_0280copy-1.jpg

Sættet koster 55 kr, (I kid you not!) – Kan købes hos sælgeren HER! Den udgave jeg har valgt hedder “Black”.

Jeg har ledt efter nogle gode ansigtsmakeup børster, da 80% af mine makeupbørster er til øjenmakeup. Jeg har fundet et perfekt match her. Alle børster/pensler i dette sæt er så bløde, men har stadig en god modstandskraft. De er syntetiske, hvilke jeg for det meste bedst kan lide.
De er nemme at samle produkter op med, og så blender de som en drøm. Det er klart jeg er fan af det her sæt! Har du slet ikke andre makeup børster, vil jeg anbefale dig, at købe en flad øjenskygge pensel, en skrå eyeliner pensel og en foundation børste eller beauty blender ved siden af, for at have alt de du skal bruge. Men leder du efter et godt sæt blending børster, er det altså her guldet er fundet, for mit vedkommende.

Klik HER for at se en hurtig guide til, hvilke ansigtsmakeup børster der er til hvad.
Se også en anbefaling af et andet sæt købt på eBay lige HER!

Jeg håber i er kommet godt ind i det nye år. Jeg havde selv en fremragende aften, med lækker mad og godt selskab. Desværre har jeg været syg siden i søndags og det er kun blevet værre, med ondt i halsen og en hæslig forkølelse, så aftenen endte en anelse tidligere for mig end planlagt, og i dag plejer jeg sygdomme, så jeg kan blive en anelse mere frisk når dagen står på arbejde igen i morgen!

– Lise Emilia

7 kommentarer

 • […] at påfører blushes bruger jeg en stippling børste, fra dette sæt af billige makeup børster. Får jeg alligevel påført lidt mere end ønsket bruger jeg den børste eller beauty blender jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lige klikket nogle hjem, som jeg håber kommer hjem til mig i denne måned. Jeg går dog også og overvejer at købe Real Techniques børster, da jeg kun har hørt godt om dem. De er ikke sindsygt dyre, men nu venter jeg lige på dem jeg har bestilt og så må vi se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEDT! De er bestilt, og det tog mig cirka halvandet sekund at beslutte mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super gode, især til prisen! Hvis du er på udkig efter en børste, der minder ekstremt meget om MAC’s 217, så har jeg fundet den 🙂 http://www.ebay.com/itm/291035058711

  (Jeg har selv bestilt to…. ups)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja, man kan gøre sig nogle super fund, overvejer at bestille et reserve sæt hjem.
   217 er faktisk en af de eneste børster jeg har fra MAC, men tak for tippet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iram Raja

  Hej Lise!
  Super fin anbefaling! 🙂 værd at give et forsøg – de er bestilt! Glæder mig til at modtage dem.

  Klem Iram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tak Iram! Jeg håber du bliver lige så glad for dem, som jeg er 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - HAPPY NEW YEAR!