Dagens - Den simple julemakeup.

Review: L’Oréal The foundation True match

Nu er det på tide, jeg får meldt lidt tilbage på, hvad jeg synes om min nyest indkøbte foundation.
L’Oréal The foundation True match købte jeg i starten af november og jeg har brugt den on and off siden.

Jeg kan enormt godt lide teksturen, farven og følelsen af foundationen, men jeg må indrømme, jeg ikke er så glad for den som jeg havde håbet.

 photo DSC_0064.jpg

 photo DSC_0068.jpg

Dækkeevnen er optimal, der er intet at klage over på den front, den er let at påfører både med en beauty blender og en buffing børste. Den er fløjelsblød og fin på huden. Desværre er den til en noget tørre side, og da jeg har tildens til tør hud i forvejen, finder jeg den for tør til mig. Har du normal hud måske endda lidt til den fedtede side, tror jeg du vil kunne få stor glæde ud af denne foundation, især hvis du ønsker en nem påføring og en god dækkeevne!

Hvad er jeres erfaringer med den her foundation? Er der nogle af jer som elsker den, eller måske endda hader den?

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Den simple julemakeup.