10 "dagens makeup" favoritter fra 2014.

Dagens – Den simple julemakeup.

Selvom en rød læbe næsten altid er at fortrække, så er den også lidt besværlig når julemaden kommer på bordet. For mit vedkommende handler denne jul virkelig om, at hygge igennem.
Det er helt fantastisk at komme hjem til et pyntet barndomshjem, juletræet er akkurat lige så smukt som det plejer og efter en aften med mine forældre, er julestemningen så småt ved, at have fanget mig. Jeg glæder mig til, at vi skal ud til mine søster og fejre julen igen i år, og hygge med min nevø og niece, der er bare noget helt specielt ved, at have børn omkring sig i juletiden,
det bliver lidt magisk, som jeg selv husker fra da jeg var barn.

Derfor holder jeg makeuppen simpel i år. Dette look har jeg gemt til jer, da jeg ikke har kamera og andet udstyr med hjem til jul har jeg snydt lidt på forhånd og lavet dette simple julelook før tid. Guld er altid festligt og højner et look til hver en tid, så det har været mit fokus.

 photo DSC_0081copyx.jpg

 photo DSC_0085copy.jpg

 photo Desktop15.jpg
Foundation ? MUA ? fashionista foundation Nude.
Concealer ? P2 mattifying perfection concealer ? perfect nude.
Undereye highlighting concealer ? L?Oréal Lumi Magique Concealer light.
Blush ? Art Deco Blush 08
Pudder ? MAC select sheer pressed powder nv25.
Highlighter ? W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher.
Eyeshadow ? Essence Effect eyeshadow 01 eagypt’s treasure.
Øjenbryn ? Oriflame eyebrow kit.
Mascara ? Maybelline Volum? Express One by One Mascara Black
Lips ? Guerlain kisskiss essence de gloss 462

 
Det eneste jeg har brugt for at lave øjenmakeuppen er Essence Effect eyeshadow, som er en flydende øjenskygge, Maybelline color tattoo eller andre creme øjenskygger vil give samme effekt. Bruger du en almindelig guld øjenskygge vil jeg foreslå jer at bruge en fugtig pensel til, at påfører den med, da den vil få en højere pigmentering og komme til, at ligne en flydende øjenskygge som den jeg har brugt. Jeg har lagt to lag, for at give den lidt mere intensitet.

Nyd jeres aften og så kan du holde dig opdateret på de socialemedier i morgen!

Glædelig jul!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 "dagens makeup" favoritter fra 2014.