Review: L'Oréal Super Liner Perfect Slim

Dagens makeup – That liner.

Der er kommet en ny favorit eyeliner til, i min makeup samling. Den fik en ordentlig tur da jeg skulle til lancerings fest med First Twig. I kan læse min anmeldelse af eyelineren  L?Oréal Super Liner Perfect Slim Intense Black lige HER!
 photo DSC_0096copy-1.jpg

 photo DSC_0097copy-1.jpg

 photo DSC_0109copy.jpg

Foundation ? MUA ? fashionista foundation Nude.
Concealer ? P2 mattifying perfection concealer ? perfect nude.
Undereye highlighting concealer ? L?Oréal Lumi Magique Concealer light.
Blush ? Essence Blush up! Heat Wave.
Pudder ? MAC select sheer pressed powder nv25.
Highlighter ? W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher.
Eyeshadow ? Makeup revolution What are you waiting for.
Eyeliner ? L?Oréal Super Liner Perfect Slim Intense Black
Øjenbryn ? Oriflame eyebrow kit.
Mascara ? L?Oréal Mega Volume Miss Manga Black.
Lips ? L?Oréal Color Riche Intense Fuchsia 288.

I dag er jeg på arbejde i butikken til i aften hvor efter turen går hjem til Odense, så bliver det også jul for mit vedkommende. Jeg glæder mig alvorligt meget til, at julehygge med mine forældre i aften, det trænger jeg til, jeg har jo også en del julestemning jeg skal have indhentet de næste par dage! Jeg har fået lidt længere juleferie i den anden ende og skal først på job igen d.29’ende, så jeg får en god håndfuld dage i Odense som også skal bruges sammen med min mormor og bedste veninde Cecillie. Jeg håber i alle sammen nyder de her dage og ikke har været ved at gå til med stess over julegaveshopping! Der kommer et indlæg op i aften med mine 10 favorit makeup looks fra 2014, indtil da, hyg jer!

– Lise Emilia

2 kommentarer

  • […] 1. That liner 2.Pure Autumn 3. Dark pink lips 4. Den perfekte efterårs blush 5. The vamp is on 6. Now it’s only me 7. Back in red 8. Bold again 9. Made of gold 10. Smudge and champagne […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • NannaLu

    Jeg har også været rigtig glad for den liner længe, men jeg synes desværre hurtigt at den tørrer ud – selve tippen på eyelineren altså. Så nu bruger jeg den som Eyeko har lavet i samarbejde med Alexa Chung – den kan virkelig også anbefales!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: L'Oréal Super Liner Perfect Slim