Dagens makeup - That liner.

10 “dagens makeup” favoritter fra 2014.

I snart forgangende år, har makeup og skønhed for alvor fyldt her på bloggen, det lader til i kan lide det og det kan jeg heldigvis også. Jeg har kigget igennem arkiverne og udvalgt mine 10 favorit “dagens makeup” looks, for nogle er det måske et glædeligt gensyn og til de ny tilkommende, kan i jo få en smag på en stor del af bloggens indhold. Alle looks er linket til indlæg hvor der er flere billeder samt produktlister.

 photo Opdateretfornylig36.jpg photo Opdateretfornylig38.jpg photo Opdateretfornylig37.jpg

1. That liner 2.Pure Autumn 3. Dark pink lips 4. Den perfekte efterårs blush 5. The vamp is on 6. Now it’s only me 7. Back in red 8. Bold again 9. Made of gold 10. Smudge and champagne

Jeg har forsøgt at konkludere lidt ud fra de looks jeg har lavet i 2014, det eneste jeg kom frem til, er at jeg stadig er ufatteligt glad for læberstifter med masse af knald på, guldøjenskygger og brunt i alle tænkelige nuancer.

I morgen har jeg selvfølgelig endnu et “dagens makeup” look klar til jer her på bloggen,
med en simpel julemakeup-

Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem for at holde jul, jeg tænder for et afsnit beverly og lader tiden flyve indtil jeg rammer Odense station.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - That liner.