Back in business!

Dagens makeup – Kate Moss favorite.

Jeg har to læbestifter fra Rimmels serie Lasting finish by Kate Moss, nr.01 og nr.10. I kan se nr.10 i et look HER. Begge to mine favoritter når det kommer til rød læbestift. De holder enormt godt på mine læber, er super pigmenteret og meget cremet i konsistensen når de påføres. I fredags faldt valget på 01.

 photo DSC_0225copy.jpg photo DSC_0224copy.jpg photo eyessss.jpg

Foundation ? MUA ? fashionista foundation Nude.
Concealer ? P2 mattifying perfection concealer ? perfect nude.
Undereye highlighting concealer ?  L?Oréal Lumi Magique Concealer light
Blush ? Essence Blush up! Heat Wave.
Pudder ? MAC select sheer pressed powder nv25.
Highlighter ? W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher.
Eyeshadow ? Makeup revolution Girls on film.
Eyeliner ? L?Oréal Super Liner Ultra Precision brown.
Øjenbryn ? Oriflame eyebrow kit.
Mascara ? L?Oréal Mega Volume Miss Manga Black
Lips ? Rimmel Lasting finish by Kate Moss 01

Er du bange for, at bruge rød læbestift? Jeg er jo efterhånden lidt hærdet når det kommer til farve på læberne, så jeg tager jo blot det på jeg føler for, men jeg ved, mange enten ikke føler de kan bære en rød læbestift, eller simpelthen ikke tør. Jeg kunne godt tænke mig, at vide hvorfor?

I dag, har jeg sovet alt for længe, jeg satte nemlig ikke vækkeur da jeg ikke skal på job i dag.
Der er dømt praktisk søndag for alle pengene nu hvor jeg er veludhvilet. På tirsdag tager jeg direkte til Odense efter arbejde, for at fejre jul med min dejlige familie. Så der skal gøres rent, pakkes tøj, julegaver og alt den slags.

– Lise Emilia

3 kommentarer

 • For mig ligger problemet i:
  1. Uanset hvor velplejede mine læber er, bliver de knastørre og rynker sammen til en hønserøv, så snart læbestiften, lipgloss’en rammer mine læber.
  2. Farven er sjældent helt i øjet, så hudens uperfekthed fremhæves eller bliver gusten.
  3. Det holder ikke særlig længe, og jeg gider ikke touche up.
  4. Mine læber er ret smalle og kommer til at se endnu smallere ud med farve på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  For mig handler “frygten” lidt om, at det er et statement. Jeg føler folk kigger mere på mig, og så bliver jeg usikker. Kigger de fordi de tænker det er pænt og modigt eller fordi de synes jeg er for meget eller læbestiften sidder alle andre steder end på læberne? Jeg vil sige, at det har hjulpet mig, at læse med på din blog, jeg synes det er så fedt, hver gang du viser os en makeup med en prangende læbefarve, jeg bevæger mig mere og mere mod at turde gøre det samme, jeg er startet ud med lipgloss, som du vidst også engang anbefalte man gjorde hvis man var lidt læbestiftsforskrækket! 😀

  Glædelig jul og super dejligt du fik alt tilbage på bloggen, jeg kan godt forstå du ville være ked af at miste det hele.

  Kram Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ih hvor jeg bare mega glad for, at jeg får dig hævet lidt i den retning. God, at du er startet med lipgloss,
   jeg har selv dage hvor jeg foretrækker en gloss, hvis jeg f.eks. skal ud og spise og ikke vil tænke over, om min læbefarve nu holder.

   Glædelig jul til dig også, det var uden tvivl den bedste julegave jeg kunne få 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in business!