FIRST TWIQ - TWIQ LOOK PARTY

Farvel til nytårs tøjkrise!

Lige om lidt er det jul, dernæst nytårs aften, hvilket allerede kan få selv den mest rolige kvinde til, at gå i tøjkrise! (Inklusiv undertegnede!) For hvad skal jeg dog ifører mig nytårsaften!? (Forsøg ikke, at gå panik!) Jeg har lavet 3 gode bud (Hvis jeg selv skal sige det)der måske kan give jer lidt ro i sindet og overblik. I kan finde alle kjoler/sko/smykker på Esprit.dk.

Nytårsaften:

 photo Skaeligrmbillede2014-12-17kl141931.png

 photo Skaeligrmbillede2014-12-17kl143533.png

 photo Skaeligrmbillede2014-12-17kl144934.png
 photo leblog1.jpg

Ting der er gode, at tage med i dine overvejelser:

1. Drop glimmer kjolen!
Køb kun et outit du ved, du vil kunne bruge igen. Glimmer fanger vores øjne, og antænder lynhurtigt julelys i dem. Hvorfor bruge penge på en kjole, du kun vil kunne bruge til nytår, når du alligevel ikke har tænkt dig, at tage den på igen næste år!

2. Lad accessories være statement!
Når nu du har rystet tanken om en glimmer kjole ud af hovedet. Kan du passende tænke glimmer i dine accessories og ikke mindst din makeup! En statement halskæde kan løfte selv en klassisk sort hverdagskjole op til fest og farver.

3. Tag kun sko på, du kan holde ud!
Vælg nogle sko, du ved du kan gå i hele natten, så du ikke er tvunget til, at sidde og se på alle de andre danse. Der findes mange smukke og festlige flade sko, eller hæle der stadig giver dig højde, selvom de ikke er over de 10 cm. Undgå for guds skyld dine ny indkøbte stiletter, vi ved godt begge to, hvordan det ender!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST TWIQ - TWIQ LOOK PARTY