Farvel til nytårs tøjkrise!

Back in business!

Mens mange af jer, er afsted til årets sidste julefrokost, ligger jeg under min dyne, med et kæmpe smil på læben. Det er lykkes, at genskabe alt indhold på bloggen, efter den i mandags brød sammen på grund af hacking. Jeg har brugt timer på, at regne ud og følge guidelines fra mit webhotel, til sidst nåede jeg til et punkt, hvor jeg ikke selv kunne gøre mere. Jeg måtte give op. Heldigvis, har jeg takket være min søde kollega og hendes kæreste (som er en geni til den slags) fået det hele tilbage. Jeg har valgt, at beholde mit nye design, da jeg synes det blev rigtig fint, selvom jeg ikke lige havde regnet med, at skulle lave nyt.
 photo bloggiiiis.jpg

Jeg blev så enormt ked af det, ved tanken om, at min blogging fra de sidste 4 år var all gone. Værst det sidste år, hvor jeg virkelig har været glad for bloggen og dens indhold. Jeg har været inde i en periode dette efterår, hvor jeg har overvejet, om jeg skulle fortsætte med at blogge. Efter den lidt grimme overraskelse er det gået op for mig, hvor meget jeg rent faktisk holder af at blogge, hvor glad jeg erfor bloggen, som den er nu, jeg er vild med at emnet er beauty, men på samme tid giver plads til livsstilsindlæg om alt fra indretning til musik. Så bloggen fortsætter, og jeg glæder mig til at tage jer med videre ind i det nye år!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til nytårs tøjkrise!