Review: L'Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara.

Dagens makeup – Intense Fuchsia.

A little goes a long way!

Normalt er produktlisterne til mine “Dagens makeup” looks, væsenligt længere. I denne omgang har jeg holdt det simpelt. Som jeg nævnte i gårsdagens indlæg omkring Miss manga mascaren, fik jeg som sagt en rigtig fin gave af Simone, bedre kendt i blogland som Simonie. Ud over mascaraen, var der også en masse andre lækre produkter, der i blandt, en brun flydende eyeliner og en mørk pink læbestift, som i kan se i dette look.

 photo DSC_0061copy.jpg

 photo DSC_0067xxcopy.jpg

Foundation ? MUA ? fashionista foundation Nude.
Concealer ? P2 mattifying perfection concealer ? perfect nude.
Undereye highlighting concealer ?  L’Oréal Lumi Magique Concealer light
Blush ? Essence Blush up! Heat Wave.
Eyeliner ? L’Oréal Super Liner Ultra Precision brown.
Mascara ? L’Oréal Mega Volume Miss Manga Black
Lips ? L’Oréal Color Riche Intense Fuchsia 288.

Jeg er faktisk mere vild med, den brune eyeliner, end jeg lige havde forventet jeg ville være. Sammen med en farverig læbe, synes jeg den kommer til sin ret.

Jeg glæder mig til, at fortælle jer mere om produkterne i individuelle anmeldelser.

 

– Lise Emilia

English: This time I kept it simple. I was not crazy about the idea of a brown liquid eyeliner, but after creating this look, i’m all in on the brown liner! So simple, but still standing out. I especially like it paired up with the dark pink lipstick. I am looking forward to writing reviews on both the eyeliner and lipstick.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: L'Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara.