Er en voldtægt, en voldtægt uden vold?

Review: L’Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara.

I weekenden fik jeg den skønneste gave af søde Simone bedre kendt som Simonie. En af tingene var L’Oréal Volume Miss Manga Mascara, som jeg længe havde overvejet, at prøve, efter at have hørt godt om den både på youtube og hos forskellige fellow beauty bloggere. Nu er den blevet testet af, og jeg har glædet mig til, at kunne fortælle jer om den!

 photo DSC_0044NEFcopy-1.jpg

 photo Desktop13.jpgDa jeg tog mascaraen ud af indpakningen og åbnede den, var min første tanke, at der overhovedet ikke var nok modstand i den, på grund af dens store bevægelighed 360° systemet har givet den. Jeg var derfor ultra skeptisk, da jeg begyndte opførelsen. I frygt for jeg slet ikke ville kunne fange mine vipper med den. Oh boy was I wrong! Til min store overraskelse, var det lettere for mig end nogensinde før, at få alle mine vipper med allerede fra første lag. Den kegle formede børste og bøjeligheden er en genial kombination!

 photo mangax.jpg

Holder den hvad den lover?

“Miss manga features a 360 degree flexible brush for effortless application. Its unique brush has a flat surface to intensify and amplify upper lashes while its conical shape capture the lower lashes. The ultimate Miss MangaTM look for up to 15X more volume that is flake-free all day.”

Det er nøjagtig den oplevelse jeg har med mascaraen.

Masser af volume, samt længde. – Tjek!
Den fanger alle vipper. – Tjek
Den drysser ikke selv efter en lang dag. – Tjek

Det eneste minus, som jeg i øvrigt ofte oplever ved mascaraer også, er at der er meget produkt på børsten, mere end hvad jeg har brug for til den første påførelse. Dog arbejder børsten rigtig godt med produktet og det er ikke noget problem, hvis man er lidt forsigtigt med spidsen af børsten, med den inderste øjenkrog.

Lige nu er den rent faktisk på tilbud i Matas til 89.95 kr, og den er alle pengene værd!

Nu er dette blot min personlige holdning, der er selvfølgelig forskelligt, hvad der virker og til hvilke vipper, for mig er den her, et perfekt match.

Har du selv prøvet den, og hvad var din oplevelse?

– Lise Emilia

English: This is a review of L’Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara. My first thought was that it wasn’t resistive enough, because of it’s movements with the 360 ° system. Therefore, I was very skeptical when I began applying . I feared that it wouldn’t be able to catch my lashes. Oh boy was I wrong! To my big surprise, it was easier for me than ever before, even from the first layer. The cone-shaped brush and flexibility is a brilliant combination! I simply love this product.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er en voldtægt, en voldtægt uden vold?