Essence Effect eyeshadow

Glæd jer til nytår!

Lige nu, er der konkurrencer über alles på de socialemedier og blogs, jeg kan ikke sige mig fri for, at have deltage i en god håndfuld selv allerede. Sagen er den, er der denne jul, her på bloggen, ikke kommer til, at være en eneste konkurrence, men til nytår i stedet!

Det ikke fordi, jeg ikke synes i fortjener, at blive forkælet, men fordi jeg for det første,
har så meget om ørene, at jeg ikke har haft tid til, at planlægge det helt store show. Derfor, har jeg valgt, at lave noget helt særligt for jer til nytår, i stedet. Så efter julen har lagt sig, begynder festen herinde!
 photo DSC_0055copy-2.jpg
Jeg afslører ikke noget som helst endnu, men i kunne da lige få lov til, at se mit julepynt for i år, når nu det er December i morgen. Det er noget mere sparsommeligt i år, levende lys har jeg tons af i forvejen, så tanken om en adventsdekoration, var næsten for meget af det gode. Jeg har dog lavet havregrynskugler, hørt julemusik og allerede spist et års forbrug af clementiner, så lidt jul er her altså.

Jeg vil selvfølgelig også give en masse inspiration og idéer, både til gaver, og makeuppen til julens mange fester.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essence Effect eyeshadow