Dagens makeup - Golden essence.

Essence Effect eyeshadow

Det absolut bedste køb jeg gjorde mig, på min tur til Berlin sidste måned,
var en flydende øjenskygge “Effect eyeshadow” fra budget mærket Essence. Den er blevet brugt utrolig flittigt!

 photo DSC_0056copy-2.jpg

 photo DSC_0059copy.jpg

Hvis jeg skal sammenligne det med noget på det danske marked, må det blive Maybelline Color Tattoo. Som grundlæggende er samme idé, teksturen er dog meget forskellige, Color Tattoo er en cremet tekstur hvor i mod, effect øjenskyggen fra Essence er flydende som en væske. Jeg er virkelig ærgerlig over, at jeg ikke købte flere, jeg overvejer lidt at bestille de to andre man kan få på denne websshop HER hjem. Så skal du til tyskland i nær fremtid, vil jeg virkelig råde dig til, at købe den med hjem og til 3 euro, kan jeg slet ikke se nogen grund til ikke, at gøre det!

 

– Lise Emilia

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Golden essence.