Zefina perleøreringe.

Review: GOSH Velvet Touch Lipstick 159 Boheme.

Min nyeste tilføjelse i læbestift kategorien er denne fine sag fra GOSH.

Den brun/lilla farve, er perfekt til efterår og vinter, og det var uden tvivl farven der ved første øjekast fik mig til, at købe den. Jeg er blevet meget positivt overrasket, normalt synes jeg ofte det er lidt knald eller fald, når det kommer til læbeprodukter med et såkaldt velvet finish. Læbestiften er blød og cremet hvilket gør den let, at påfører. Derud over, er det virkelig godt pigmenteret, så der skal meget lidt produkt til for, at dække læberne.

 photo DSC_0043copycopy.jpg
 photo DSC_0048copy-2.jpg

GOSH Velvet Touch Lipstick 159 Boheme – Pris 89.95 kr.

Der er dog et enkelt lille minus, som slet ikke er til, at komme uden om, når vi snakker læbestifter med velvet finish, og det er, at den efter nogle timer, tørre ud, på læberne.
Dog vil jeg sige, at farven holdet helt utrolig godt, og selvom mine læber bliver lidt tørre, er resultatet stadig virkelig godt. Jeg havde læbestiften på, første gang, da jeg holdt mit event Beauty Bash Aarhus, jeg påførte den kun en eneste gang hele aftenen, og det holdt til flere timers snak, drinks og mad.

Så alt i alt, et virkelig godt produkt, der giver masser af farve og holder længe.
Der er ingen tvivl om, jeg kommer til, at købe flere fra denne kollektion.

 

– Lise Emilia

English:
The mauve color is perfect for fall and winter, and it was without doubt the color that made me to buy this lipstick. I have been very pleasantly surprised, normally I often think it’s a bit of an hit or miss, when it comes to lip products with a so-called velvet finish. The lipstick is soft and creamy, making it easy to use. Additionally, it is highly pigmented, so a little goes a long way.

However, there is one small downside, it’s that it dryes out a little bit on the lips after 2-3 hours.
However, I will say that the color stays on unbelievably well, and even though my lips get’s a little dry, the result is still really good. I wore the lipstick, the first time at my event Beauty Bash Aarhus, I applied it only once throughout the evening, and it kept on for several hours of conversations, drinks and food.

So all in all, a really good product that provides lots of color and is long lasting.
There is no doubt that I am going to buy more from this collection.

2 kommentarer

 • Jeg er også glad for mine læbestifter fra Gosh Velvet touch – jeg bruger farverne ‘Darling’ og ‘Cappuchino’. Jeg er enig i det meste du skriver – dog syntes jeg ikke at farven holder særlig længe. Farven forsvinder ret hurtigt fra mine læber, i hvert fald 🙂

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg kan ikke udtale mig om de andre farver 🙂 Men den jeg har, holder rigtig godt på mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zefina perleøreringe.