Dagens makeup - Too much grey.

Zefina perleøreringe.

Jeg har jo en hang til øreringe, det er bestemt det mest dominerende slags smykke i min samling.
I starten af måneden, tilføjede jeg endnu et par. Jeg er stadig helt vild med perle trenden, jeg håber den varer evigt! Da vi fik disse fine små hoopøreringe med perler hjem i byCRM hvor jeg arbejder, måtte jeg bare eje dem, straks! De har været på, næsten hver dag siden.

 photo DSC_0002-001copy.jpg

 photo DSC_0030copy.jpg

 

Øreringene er fra mærket Zefina, som er dansk. Zefina, arbejder kun i sølv og hvis noget er forgyldt er det med 14 karat. Til dem af jer, der måske kunne lide af nikkelallergi, er der altså ingen farer her.
Zefina har nogle rigtig gode priser, på alt hvad de laver. Det er altid en fordel for mig, når jeg køber smykker.
Dette par koster 195 kr, og kan købes i byCRM i Volsen, Aarhus C.

I kan se flere af Zefinas smykker på vores webshop HER. (Perleøreringene er ikke online endnu, men det kommer de.)

 

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Too much grey.