L:A BRUKET - Ansigtsolie.

BEAUTY BASH AARHUS – V.1

Der er rigtig meget, at fortælle og berette om, når man sådan vælger, at kaste sig ud i, at holde et bloggerevent for 30 bloggere.
Derfor har jeg valgt, at lave 3 forskellige indlæg, om BEAUTY BASH AARHUS for, at det ikke bliver forvirrende, og for at give et indblik i, hvordan det er, at stable den slags på benene.

Dette er det første indlæg, det kommer til, at handle om, selv aftenen. Med masser af billeder, der blev postet på instagram i aftenens løb.

Normalt er jeg ikke specielt nervøs når det komme til, at tale for en forsamling, det har altid været noget, jeg har haft det ganske udmærket med. Men jeg må indrømme, jeg kunne mærke mine nerver helt ud i fingerspidserne. For der foran mig, sad der pludselig 30 kvinder, hvor mange af dem, både er en kæmpe inspiration for mig, kvinder jeg har stor respekt for, og de vidste hvorfor de havde valgt, at deltage i mit event. Så der var altså både forventninger fra min egen side  (Som helt ærligt nok var de største) og deres, at levet op til. Hvor om alting er, forsvandt nervøsiteten stille og roligt som aftenen gik. (Heldigvis).

 photo bb1_zps0d7b95ea.jpg
Der blev pyntet op med efterårstema til den helt store guldmedalje, min veninde Isabella som var frivillig til eventet, måtte ud og finde ekstra gul/orange/røde blade til pyntningen.

 photo bb2_zps12e63d3a.jpgEfter at have grebet en velkomstdrink fandt alle sig en plads, og aftenen kunne begynde.

 photo bb3_zps0297567c.jpg
Jeg holdte et oplæg op de makeup trends vi kommer til, at se meget mere til, i efterår/vinter.
Dernæst, viste jeg ud fra, nogle af trendsne, et nemt med stadig festligt look, på bloggeren Mette Vinther.

 photo bb4_zpsfd780eaf.jpg
Da maden kom på bordet, gik der rigtig bloggermani i den, og vores rugbrødssandwishes blev foreviget mange steder.

 photo bb5_zps190bff4e.jpg
Der blev taget billeder, af produkterne der var mulighed for, at vinde i den store konkurrence og af beautybagsne fyldt med lækre produkter, som alle fik en med hjem af.

 photo bb6_zpse7c41e04.jpg
Imellem maden og den store konkurrence, spillede den skønne duo “Secret little voices” koncert for os, de er uden tvivl et lyt værd, du finder dem lige HER! Til slut var vi inviteret på KÖD i skolegade, på drinks, hvilket var en fremragende måde, at slutte sådan en aften af på!

Alt i alt, var det helt enormt fedt, at have muligheden for, at stable den her slags på benene. Tusinde tak, til alle bloggerne, for deres deltagelse, deres søde ord og deres gode humør. Kæmpe tak til Maya og Isabella, som var mine bærende bjælker gennem hele aftenen, i var så seje! Sidst men ikke mindst, en kæmpe stor tak til virksomhederne, der troede på mig og min idé! Xenobia, Balsalen, L:A BruketbyCRM, Ezzence, Nuxe, Sensai, ByK, Pigepakken, by Marika, Secret little voices Fotograft Christina Scherlund og KÖD.

Jeg glæder mig til, at vise og fortælle jer endnu mere om BEAUTY BASH AARHUS.

– Lise Emilia

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L:A BRUKET - Ansigtsolie.