Get ready with me - A/W Makeup

L:A BRUKET – Ansigtsolie.

 photo DSC_0006copy.jpg
L:A Bruket
Ansigtsolie/Serum 30 ml
Gulerod/Bergamot

Frostgraderne sniger sig lige så stille og roligt, ind på os. Derfor er det på tide, at give vores hud lidt ekstra modstandskraft. Jeg er blevet utrolig glad for, ansigstolie, specielt i kombination med min dag/natcreme fra by Lykke. Olien fugtgiver, blødgøre og plejer huden.

Sidste vinter brugte jeg en ren jojoba olie, som virkede super godt, men den var der intet luksus over. Nu har jeg den sidste halvanden måned, brugt denne lækre olie fra L:A Bruket, som jeg har fået af Trine fra Balsalen, ifb. med et samarbejde omkring mit event Beauty Bash Aarhus som løber af stablen kl.17.00 i dag! (Vanvittig spændt!!!) Den dufter enormt lækkert, og virker meget beroligende på huden. Den er blevet et vinter musthave her hos mig.

 photo DSC_0007copy-1.jpg

Det fine design med lidt vintage stil og pipette, er et kanon design til en olie, da det er lettere, at dosere, hvor meget olie du vil bruge. F.eks bruger jeg 3 dråber sammen med min by Lykke creme om morgenen, og om aftenen 7 dråber, hvor jeg lader olien trække ind i huden, inden jeg tilføjer cremen.

L:A Bruket er et svensk firma, som laver hudpleje og spa-produkter af naturlige og højkvalitets ingredienser. Du kan købe olien på Balsalens webshop HER, eller fysisk i Balsalens skønne butik her i Århus.

– Lise Emilia

Ps. husk, at følge med på instagram i dag, (liseemilia) hvor i kan se forberedelserne til BEAUTY BASH AARHUS og billeder fra aftenens løb, med 30 skønne bloggere!

 

 

5 kommentarer

 • […] gør det godt for min hud. I kan læse mere om min oplevelse med L:A Bruket Ansigtsolie/Serum lige HER. 2. Maybelline CS Color Elixir 710 Rose Redefined Har jeg hørt virkelig positivt om, både […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Nu er jeg stoppet med at bruge den, og allerede efter 4 dage, kan jeg se en kæmpe forskel! Min hud er ikke tilbage til sin normale tilstand, men de cyste lignende urenheder på kinder og hage, er ved at forsvinde lige så stille og roligt, og min hud er ikke længere øm og over følsom. Nu er jeg gået tilbage til at bruge min yndlings creme ByLykke og Ansigtsolie/Serum fra L:A Bruket. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er så heldig jeg allerede ejer, L:A Brukets olie/serumet, som du kan læse mere om HER! Et par af de smukke cocktail glas, dem kunne jeg enormt godt tænke mig nogle flere af. Dernæst […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg glæder mig simpelthen utrolig meget til at se, hvad du har fået stablet på benene 🙂 Lad det snart blive 17.00.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Juhu! Det bliver så fedt når i alle sammen kommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get ready with me - A/W Makeup