Det skal gøre ondt for, at gøre godt.

Zara Black perfume recommendation.

Jeg shoppede ikke det helt store da jeg var i Berlin, men da vi alligevel kom forbi Zara måtte jeg lige ind, og dufte lidt til deres parfumer, det er normalt ikke det de fleste forbinder Zara med, men for en del år siden, købte jeg en parfume til min bedste veninde i gave, da jeg besøgte butikken i København, den duftede så godt, og endte med, at blive hendes favorit i en del år. Nu kan man desværre ikke få den længere, men jeg var heldig og fandt en, jeg selv måtte eje.

 photo zarablack.jpg

Parfumen hedder simpelt nok – Black. Duften er varm, sød og lidt krydret. Hvilket for mig er en perfekt kombination i en vinterduft. Top noten er appelsin, midterste note er kanel og base noterne er vanilje og moskus. For mig dufter den mest af alt, af vanilje og moskus, som jeg rigtig godt kan lide. Noget andet jeg også rigtig godt kan lide, er prisen! 67 kr, for 100 ml, er helt ærligt, næsten for godt til, at være sandt. Jeg mener den koster 80 kr, i de danske Zara butikker.

Hvis du ikke allerede har haft snuden i ved parfume hylden i Zara, så vil jeg foreslå dig, at gøre det, næste gang du besøger butikken.

– Lise Emilia

English: This is a recommendation of the perfume Black from Zara.
The scent is warm, sweet and slightly spicy. Which for me is a perfect combination for a winter fragrance. Top note is orange, middle note is cinnamon, base notes are vanilla and musk. This perfume is incredibly budget friendly, 9 euro for 100 ml. Be sure you check out the fragrances, the next time you visit Zara!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal gøre ondt for, at gøre godt.