For the love of LUSH.

Det skal gøre ondt for, at gøre godt.

Jeg er rigtig glad, for alt det jeg laver for tiden, det skal lige siges, klart og tydligt! Jeg har kastet mig ud i nye projekter, alene mand, oven i skole og mit arbejde i butikken, som jeg elsker, og det er enormt fedt, at kunne gøre det. Det er sjældent der er langt fra tanke til handling, når jeg selv føler jeg har fået en god idé. En kvalitet, jeg virkelig sætter pris på, for det giver mig enormt mange gode oplevelser.

 photo IMG_5547copy.jpg

Når det så er sagt, kan jeg godt mærke, at jeg ikke altid er helt ærlig overfor mig selv. Den sidste måned, har der hængt en tyk tåge af stress, godt krydret med “Nu tager du dig lige sammen Lise!” over hovedet på mig. Jeg ville ønske, jeg stålfast kunne sige, at jeg ikke længere har en depression, at angst ikke er en del af mit liv, at jeg er totalt afklaret med min barndom, og at mit selvværd aldrig har haft det bedre. Det er i øvrigt det jeg bilder mig selv ind. Jeg løber fra min depression og sårbarhed, så længe som jeg kan. Jeg løber indtil min krop pludselig ikke kan følge med længere. I går stod den helt af. Appetitten forsvandt, mavesmerter, svimmelhed og hovedpine tog over. Jeg blev enormt ked af det, for jeg glæder mig så meget over, alle de ting jeg har lavet på det sidste, og de udfordringer jeg har givet mig selv, jeg er stolt af de ting jeg formår, men glæden får ikke maven til, at stoppe med, at gøre ondt, hjertet til, at falde til ro og tankerne til, at give mere mening. Det eneste der virkelig virker er, at erkende, at det er okay, at stå lidt stille, og være i nærkontakt med det der er svært. At der er dårlige dage, men det de gode dage jeg husker på længere sigt.

Jeg har det helt ærligt bedre, end jeg har haft det i mange år, jeg må blot erkende, at jeg stadig kan få det bedre, stoppe med, at løbe og kæmpe lidt igen. Nogle har vidst engang sagt, at det skal gøre ondt for, at gøre godt. Jeg tror måske det er om træning, men vi har alle hvert vores eget perspektiv.

Nu tager jeg et par dybe vejrtrækninger mere, og håber på, at hvis nogle af jer, kæmper med, noget af det samme, vil huske, at det er okay, at stå stille, det er stærkt, at turde, at føle det, der gør ondt. Så får glæden med tiden mere og mere plads.

– Lise Emilia

 

 

11 kommentarer

 • […] disse indlæg har jeg brudt tavsheden: – Er en voldtægt, en voldtægt uden vold? – Det skal gøre ondt for, at gøre godt. – Det som bloggen ikke ved. – “Hvis du tabte dig 20 kg, så ville andre tage dig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Flot skrevet! Jeg har selv haft en depression, der kom af langvarig stress. Så jeg har lært at mærke efter på den hårde måde og at slappe af, selvom der er travlt.
  Pas på dig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Mit er den anden vej rundt, men følelsen er nok den samme 🙂
   Jeg håber, jeg med tiden bliver endnu bedre til det.
   Jeg lover, at gøre mit aller bedste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Noglegange skal man lære at passe på sig selv på den hårde måde. Det rigtig hårdt, men det er virkelig flot, du kan holde så positivt et syn på tingene. Det er beundringsværdigt, lige som så meget andet du laver. 😉 Du er en inspiration for mig, både når det kommer til makeu-up og en personlig inspiration når livet er lidt hårdt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   I længden er det heller ikke så sjovt, at løbe panden mod en mur gang på gang 🙂
   Tusinde tak for dine søde ord. Jeg er glad for, du kan se min positivitet i selv sådan et lidt hårdt emne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine M

  Du rammer lige der hvor det gør mest ondt, men også mest nødvendigt. Av, og tak. Det er så skønt, at du åbner op, jeg har læst dine personligeindlæg, og jeg håber virkelig du er stolt af dig selv, ikke alle kunne klare de ting du har oplevet, så selvom det hele stadig er svært, så er jeg slet ikke i tvivl om, det bliver ved med, at gå fremad med dig. Jeg er glad for, jeg kan være med på side linjen for det er helt ærligt rigtig inspirerende. <3 C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak, for din meget søde kommentar! Jeg håber du har ret. Det var så lidt.
   jeg håber jeg kan fortsætte inspirationen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Møller

  Du er så mega sej, at du kan give os så meget af dig, selv i en situation, hvor du ikke har det så godt. Depression er også en del af min hverdag, om jeg vil det eller ej. Et indlæg som det her, sætter der i perspektiv. Det tager så lang tid at acceptere det. Masser af kærlighed fra mig til dig.
  Kram Lærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Tusinde tak for din søde kommentar, jeg er så glad for, det gør indtryk på nogle af jer,
   det er virkelig vigtigt for mig. Du har helt ret, accept tager en krig, og min smutter altså lidt
   fra tid til anden. Jeg håber den bliver længe denne gang! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For the love of LUSH.