Auf Wiedersehen Berlin.

For the love of LUSH.

På min tur til Berlin, besøgte jeg for første gang butikskæde LUSH efter, at have hørt så meget positivt om brandet, havde jeg set meget frem til det. Aldrig har jeg oplevet så god en service før, der duftede som en drøm og alt i alt, var det virkelig en dejlig oplevelse.

 photo LUSHbg.jpg

Da jeg jo var afsted på studietur, fik vi en opgave vi skulle løse, det var en field research om en selvvalgt butik, og jeg fik hurtigt overtalt min gruppe til, at LUSH ville være perfekt til det. Ekspedienten var virkelig sød til, at forklare grundigt om deres koncept, vise os produkter og lade os prøve, alt vi havde lyst til. Jeg fik lov til, at filme i butikken, en stemningsvideo, som vi brugte under en fremlæggelse for vores hold i dag. Jeg synes den var så hyggelig, at jeg også måtte dele den med jer.

 photo DSC_0024.jpg

Jeg købte en læbescrub, som jeg glæder mig til, at prøve af, og vise frem for jer.
Den skal lige prøves af nogle gange, før jeg kan give jer, en ordentlig anmeldelse.

Jeg undre mig virkelig over, at vi endnu ikke har en LUSH i Danmark, det bliver vi simpelthen nødt til, at have!

Har i nogensinde været i LUSH? Har i et yndlings produkt eller en sjov oplevelse, i kunne tænke jer, at dele? Så smid det lige i en kommentar!

4 kommentarer

 • LUSH er mit absolute go-to sted, uh så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også overvejet at tage forbi Lush når jeg smutter til Berlin om 3 ugers tid. Sidst jeg var inde i Lush var tilbage i 2005, da jeg var i London…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har nemlig noget nær den bedste service og deres personale er altid så glade når man kommer ind af døren – så fint 🙂 Ville elske at have en LUSH butik her i Aalborg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Jeg krydser altså fingre for, det bliver en realitet inden alt for længe 😀 (Altså i Århus 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auf Wiedersehen Berlin.